Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

opel

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Novi Opel ADAM S: Džepna raketa spremna za poletanje

Trendi, vrlo prilagodljiv – i zavodljivo sportski: Verzija ADAM S čija proizvodnja samo što nije počela, prikazuje potpuno novi performantan model koji će biti na vrhu Opelove linije super-kul malih automobila. Sa 1,4-litarskim Turbo ECOTEC motorom sa 110 kW/150 ks


Bez kompromisa: Nova Opel Astra OPC Extreme!

Model Opel Astra OPC EXTREME čija će svetska premijera biti na Salonu automobila u Ženevi je pravi trkački automobil visokih perofmansi. Razvijan je na Nirburgringu, na „Severnom krugu“, najzahtevnijoj trkačkoj stazi na svetu.


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Opel Adam Rocks, novi član porodice

Kul i čvrst, zaobljen i fanki, Adam Rocks kombinuje zadovoljstvo vožnje pod otvorenim nebom sa zabavom mini krosovera. Rocks će debitovati na sajmu u Ženevi od 06. do 16. marta kao dopuna postojećih članova porodice Adam JAM, Adam GLAM i Adam SLAM modela. 


Opel vozila sa fabričkom garancijom za ugrađeni gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu.


Opel Astra sa novim dizel motorom i IntelliLink sistemom

Svega godinu dana nakon što se potpuno restilizovana linija modela Astra pojavila na tržištu, Opel Astra ulazi žustro u novu modelsku godinu sa novom generacijom 1,6-litarskog CDTI dizel motora i IntelliLink info-zabavnim sistemom sa Bluetooth interfejsom.


Opel Fest: Specijalni uslovi finansiranja za sva vozila

Kako bi što bolje izašao u susret potrebama svojih kupaca, Opel je za sva vozila na Opel Festu obezbedio specijalne uslove finansiranja. Na Opel Festu je izloženo preko 50 automobila spremnih za isporuku odmah


Nova Opel Insignia, ekskluzivna promocija u Beogradu

Nova Opel Insignia sinoć je predstavljena domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u beogradskom hotelu ‘’Metropol“. Opelova perjanica ističe se još atraktivnijim enterijerom i eksterijerom, a Opelovu nagrađivanu dizajnersku filozofiju „spoj vajarskog umeća i nemačke preciznosti“ podiže na još viši nivo.