Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Opel Adam Rocks, novi član porodice

Kul i čvrst, zaobljen i fanki, Adam Rocks kombinuje zadovoljstvo vožnje pod otvorenim nebom sa zabavom mini krosovera. Rocks će debitovati na sajmu u Ženevi od 06. do 16. marta kao dopuna postojećih članova porodice Adam JAM, Adam GLAM i Adam SLAM modela. 

Veliki broj kombinacija koje Adam nudi za personalizaciju biće dodatno proširen čime Adam postaje apsolutni šampion individualizacije među automobilima.

Rocks koncept je predstavljen pre samo godinu dana, a već će avgusta 2014. godine ući u serijsku proizvodnju.

Opel Adam Rocks

Ovaj mali auto je dužine 3,74 metra, nudiće električni Swing Top platneni krov kao standardnu opciju. Visina od tla je povećana za 15mm u odnosu na standardni model. Adam Rocks stvara novi segment automobila: urbani min krosover sa troja vrata dužine ispod 4 metra.

Od opreme nudi se sistem za automatsko parkiranje automobila (Park Assist), Opelov multimedijalni IntelliLink sistem nove generacije koji se jednostavno povezuju sa Android i iOS uređajima.

Opel Adam Rocks

Agregati koji će se ugrađivati su novi trocilindrični turbo benzinac 1.0 ECOTEC koji nudi 115KS uz impresivan obrtni moment od 166Nm. Niska potrošnja nije strana ovom motoru tako da obećava potrošnju od samo 4,3 l /100km. Šestostepeni menjač je standard.

Opel Adam Rocks enterijer

Od ostalih agregata u ponudi su i slabija varijanta pomenutog 1.o ECOTEC sa 90KS, tri aktuelna četvorocilindrična benzinca 1.2 litra sa 70KS i 115Nm, dve varijante 1.4 litarskog sa 87 i 100KS, oba sa 130Nm obrtnog momenta.

Izgleda je kompletiran sa 17″ ili 18″ alu felnama u „Wild“ izdanju i bojama jedinstvenim za Rocks model.

Paleta boja sadržaće 18 boja za karoseriju i 6 specijalnih boja krova.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: