Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

adam

Opel Adam Rocks, novi član porodice

Kul i čvrst, zaobljen i fanki, Adam Rocks kombinuje zadovoljstvo vožnje pod otvorenim nebom sa zabavom mini krosovera. Rocks će debitovati na sajmu u Ženevi od 06. do 16. marta kao dopuna postojećih članova porodice Adam JAM, Adam GLAM i Adam SLAM modela. 


Opel vozila sa fabričkom garancijom za ugrađeni gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu.


Opel ADAM ROCKS koncept: Sloboda u svom najindividualnijem obliku

Opelov lifestyle automobil, ADAM, je sa 61.000 kombinacija eksterijera i skoro 82.000 kombinacija enterijera u ponudi, kao i napredim IntelliLink informativno-zabavnim sistemom, pravi šampion individualizacije i najbolji povezani mali automobil. Ali to nije dovoljno za Opel. Na Salonu automobila u Ženevi, Opel će pokazati da traga za novim načinima da dodatno poveća ADAM-ov nivo individualizacije…»


Preko 20.000 porudžbina za Opel ADAM

Samo nedelju dana nakon lansiranja na tržište, za ADAM-a je stiglo preko 20.000 porudžbina iz čitave Evrope. Najveće interesovanje za ovaj šik i urbani automobil je u Nemačkoj.


Opel ADAM: Zvaničan početak proizvodnje

Veliki događaj za mali automobil: u fabrici u Ajzenahu Opel danas obeležava zvaničan početak proizvodnje ADAM-a, novog, malog, lifestyle automobila. ’’Ovo je poseban trenutak za Ajzenah i za celu kompaniju. ADAM je hrabar, inovativan i svestran i na taj način potvrđuje pionirski duh sa kojim Opel kreće u novo razdoblje’’, kaže Stiv Girski, predsednik Opelovog…»


Jedinstveni Opel Adam je vaš za 11500 evra

Praktično neograničene opcije za prilagođavanje su upakovane u automobil koji je samo 3,70 metara dug i 1,97 metara širok (uključujući retrovizore). Na „Mondial de l’Automobile 2012“ u Parizu, Opel ADAM će pokazati svoje brojne inovativne karakteristike i opcije za podešavanje po ličnoj meri, koje nijedan drugi proizvođač automobila ne nudi. Ovo uključuje elegantan plafon, suptilno…»


Novi Opel Adam – Prosto jedinstven

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel izbacuje na tržište mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu brenda. Opel ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog ADAM-a čini potpuno jedinstvenim. Pored toga, pruža vrhunske tehnologije iz viših segmenata, uključujući novi ugrađen info-zabavni sistem, koji integriše…»


Opel Junior je dobio zvanični naziv

Opel Junior prototip je najzad dobio ime. Novi mali gradski auto zvaće se Adam. Pored slike kamufliranog prototipa ispod se može videti rendering na osnovu skica prototipova. Konačni izgled ovog malog automobila videćemo u septembru na salonu automobila u Parizu.