Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

insignia

Opel vozila sa fabričkom garancijom za ugrađeni gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu.


Nova Opel Insignia, ekskluzivna promocija u Beogradu

Nova Opel Insignia sinoć je predstavljena domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u beogradskom hotelu ‘’Metropol“. Opelova perjanica ističe se još atraktivnijim enterijerom i eksterijerom, a Opelovu nagrađivanu dizajnersku filozofiju „spoj vajarskog umeća i nemačke preciznosti“ podiže na još viši nivo. 


Nova Insignia OPC – svetska premijera

Nova Opel Insignia OPC sa svojih 239kW/325KS i maksimalnim obrtnim momentom od 435Nm predstavlja apsolutno najjači model ovog proizvođača.


Nova Opel Insignia biće predstavljena septembra na sajmu u Frankfurtu

Ofanziva  Opelovih modela prelazi na sledeći nivo sa novom Opel Insignijom koja obeležava svoju svetsku premijeru na 65. Sajmu automobila u Frankfurtu (12. – 22. septembar 2013.). Insignia blista sa još privlačnijim stilom enterijera i eksterijera, dižući nagrađivanu filozofiju “Spoj vajarskog umeća i nemačke preciznosti” na sledeći nivo. Novi snažni i ultra-efikasni motori sa direktnim ubrizgavanjem…»


Nemački GTÜ: Opel Insignia je broj 1 među polovnim automobilima

Prema GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung mbH – Udruženje za tehnički nadzor) izveštaju o nemačkim polovnim automobilima za 2013. godinu, Opel Insignia je najbolji polovni automobil iz srednje klase u čak dve starosne grupe. Opelov model zauzeo je najviše mesto po kvalitetu među automobilima iz srednje klase starim od jedne do tri godine, kao i…»


Proizvedena 500.000-ta Opel Insignia

500.000-ta Opel Insignia je sišla sa proizvodne trake u fabrici u Riselshajmu u  Nemačkoj na proslavi kojoj je prisustvovao i direktor fabrike Aksel Šajben. Radi se o belom Insignia Sports Tourer karavanu, koji je opremljen najnovijim 2.0 BiTurbo CDTI motorom (snage 143 kW/195 ks i obrtnim momentom od 400 Nm) i koji je imao svoju…»


Opel lansirao nove jubilarne modele povodom obeležavanja 150. rođendana

Opel lansirao nove jubilarne modele povodom obeležavanja 150. rođendana Corsa, Meriva, Astra i Insignia sa specijalnim premijum karakteristikama Ekskluzivna jubilarna konfiguracija nudi dodatni komfor