Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Opel lansirao nove jubilarne modele povodom obeležavanja 150. rođendana

Opel lansirao nove jubilarne modele povodom obeležavanja 150. rođendana

  • Corsa, Meriva, Astra i Insignia sa specijalnim premijum karakteristikama
  • Ekskluzivna jubilarna konfiguracija nudi dodatni komfor

Opel ove godine slavi veoma poseban rođendan: pre 150 godina, 1862. godine, Adam Opel je osnovao kompaniju u gradu najamničkih vojnika, Riselshajmu, koja je kasnije postala jedan od najvećih evropskih proizvođača automobila. Ovo je savršena prilika da pozovemo klijente da učestvuju u proslavama. Za vreme proslava će se lansirati nekoliko rođendanskih primeraka sa premijum karakteristikama. Opel je izabrao modele Corsa, Meriva, Astra i Insignia za rođendanske primerke pod nazivom “150 godina Opela”. Ova vozila u specijalnom izdanju imaju poseban, atraktivan dizajn i karakteristike koje povećavaju komfor. Klijenti koji žele da njihovi automobili budu još eksluzivniji, to mogu da postignu sa jubilarnom konfiguracijom “150 godina Opela”.

Odlična atmosfera: sedišta i volan sa ugrađenim grejanjem plus stakla sa toplotnom izolacijom

Jubilarna izdanja modela Corsa i Meriva dolaze u paketu sa alu felnama od 16 inči i zatamnjenim zadnjim staklima sa toplotnom izolacijom koja štiti od sunca. Kako bi se stvorila atmosfera za slavlje, automobili su opremljeni i volanom sa ugrađenim grejanjem i multifunkcionalnim komandama, svetlima za maglu, tempomatom, kao i radiom sa MP3 i CD plejerom i ugrađenim kompjuterom. Osim toga, Corsa ima hromirani auspuh kao deo standardne opreme, bez obzira na tip motora. Dostupnost ove karakteristike u drugim modelima zavisi od vrste motora. Astra iz programa “150 godina Opela” imaće svoj rođendanski nastup sa alu felnama od 17 inči. Osim svetla za maglu, ona ima potpuno iste karakteristike kao i Corsa i Meriva.

Najbolji model, Insignia, je dostupna sa alu felnama od 18 inča.

Konfiguracija ovog modela uključuje sledeće karakteristike:

  • Zatamnjena zadnja stakla sa toplotnom izolacijom koja štite od sunca
  • Kožni volan sa ugrađenim grejanjem i multifunkcionalnim komandama
  • Automatska klima
  • Prednja sedišta sa ugrađenim grejanjem
  • Svetla za maglu i sistem za čišćenje prednjih farova
  • Novi infotejment sistem Navi 900 Europa

Prednost Navi sistema koji je baziran na SD kartici: kartice se mogu prilagoditi individualnim potrebama klijenta. Korisnici mogu da biraju između najbržeg, najkraćeg i najekonomičnijeg ili najštedljivijeg puta. Osim toga, sistem Navi 900 ima funkcije prepoznavanja glasa i vođenja dnevnika, koji korisniku omogućava da razdvoji privatna i poslovna putovanja.

Sva jubilarna izdanja su veoma posebna pošto nose specijalnu amblemu “150 Adam Opel”, imaju aluminijumski prag sa reljefnim znakom “OPEL”, kao i slogan “150 godina Opela” izrađen od najkvalitetnijeg crnog tapacirunga. Tapacirung je pravljen od materijala Morrocana koji ima karakteristike tkanine i kože.

Pomoć pri parkiranju i panoramski krov: jubilarna konfiguracija za veći komfor

Vozila dobijaju posebnu notu luksuza zahvaljujući eksluzivnoj konfiguraciji “150 godina Opela”. U tom smislu, Corsa i Meriva su opremljene podesivim panoramskim krovom ili sunčanim krovom sa posebnom klimom za vozača i suvozača. Što se tiče modela Corsa, klijenti mogu naručiti jubilarnu konfiguraciju Plus, koja uključuje sistem za pomoć pri parkiranju i alu felne od 17 inči. Vlasnici Astre mogu da dobiju specijalni paket sedišta. Jubilarna konfiguracija modela Insignia uključuje električni sunčani krov i panoramski krov od stakla, kao i posebnu klimu za vozača i suvozača, paket sedišta i vizuelni paket. Cena jubilarnih konfiguracija kreće od 450 evra (preporučena maloprodajna cena u Nemačkoj, uključujući PDV). U zavisnosti od modela, ove konfiguracije predstavljaju uštedu od 876 evra.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: