Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Porsche SCG – U susret deceniji uspeha

Ove godine, na 4. DDOR BG Car Show, kompanija Porsche SCG – zastupnik brendova Volkswagen, Audi, Seat i Porsche  – predstaviće svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Hali 1 Beogradskog sajma.

U ovoj godini Porsche SCG obeležava nekoliko jubileja. Pre svega to je desetogodišnjica osnivanja kompanije Porsche SCG i njenog poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori.

Volkswagen

Za Volkswagen najvažniji jubilej je 40 godina od kada je prvi Golf izašao iz fabrike i postao neprikosnovena zvezda svoje klase. Posetioci sajma će biti u prilici da vide Golf GTI Performance sa opasnih 230 KS. Pratnju mu čine dobro poznati Golf 1.6 TDI i Golf 1.2 TSI sa specijalnom rođendanskom cenom za prvih 40 kupaca koja je umanjena 1000 € u odnosu na akcijsku cenu a tu je i dodatni popust za kupovinu preko Porsche Mobility. Izložen će biti i Golf Variant, čija sedma generacija je promovisana krajem 2012. godine.

Pored navedenih zvezda i noviteta, publici se predstavlja dobro uigran tim, poznat po svom kvalitetu. Volkswagen vam prezentuje najmlađeg člana svoje porodice – up! – koji se već dokazao pouzdanošću i malom potrošnjom. Tu je i  Polo  koga poslednji put vidimo u ovom ruhu, jer uskoro stiže facelift verzija. Pored različitih verzija modela Golf, tu su Passat i CC – limuzine na koje se možete osloniti, kao i na sve spremni Tiguan i Touareg.

Privredni program izvodi svoje najpoznatije igrače u putničkoj verziji – VW Caddy, koga ćete imati priliku da vidite u standardnom i Maxi izdanju.

Audi

Ljubitelji Premium segmenta će biti prijatno iznenađeni predstavljanjem nove tehnologije u čuvenoj limuzini Audi A8. U pitanju su Audi Matriks LED farovi, prvi elektronski kontrolisan sistem za duga svetla na svetu. U pitanju je revolucionarna tehnologija, koja sprečava zaslepljivanje vozača koji vam dolaze u susret, bez gubljenja potrebnog svetla na otvorenom putu.

Audi ima još jedno iznenađenje za sve posetioca sajma – Audi TTS Coupe. Jedan od samo 500 primeraka proizvedenih u svetu, stigao je i do nas i predstavlja se ovdašnjoj publici u svom sjaju i posebnosti. Nemojte propusiti da ga vidite.

Audi pored noviteta, svim posetiocima nudi A3, koga možete videti kao Sportback i kao limuzinu. Naravno tu su i neizbežne prepoznatljive limuzine A4 i A6, kao i Q3 i Q5, dobro poznati po svom prepoznatljivom izgledu i kvalitetu.

SEAT

SEAT zaokružuje ponudu naše grupe svojim emotivnim dizajnom – SEAT Ibiza, Toledo i sportski Leon FR sa 150 KS,  Full LED farovima i odličnom cenom ne smete propustiti da pogledate uživo. Svi su tu da podsete na vreli pesak i uzbuđenje Španije.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: