Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

audi

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [1/4]

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila BG Car Show 2014. Alfa Romeo AMSS štand Audi Audi S6 S-Line Audi TTS Audi A8 BMW Dacia


Porsche SCG – U susret deceniji uspeha

Ove godine, na 4. DDOR BG Car Show, kompanija Porsche SCG – zastupnik brendova Volkswagen, Audi, Seat i Porsche  – predstaviće svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Hali 1 Beogradskog sajma. U ovoj godini Porsche SCG obeležava nekoliko jubileja. Pre svega to je desetogodišnjica osnivanja kompanije Porsche SCG i njenog poslovanja u Srbiji i…»


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Audi servis+ (cenovnik)

Za vozila starija od 4 godine Audi nudi posebne pakete redovnog održavanja. Uz svaki od ovih paketa, vozila će biti pregledana po listi koju propisuje proizvođač, a u cenu je uključen i dijagnostički pregled.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Volkswagen zimska servisna akcija

PORSCHE SCG d.o.o. poziva vlasnike Volkswagen i Audi vozila da posete svoje ovlašćene servise i obave zimski pregled vozila za samo 790 dinara. Zimska Servisna akcija traje do 15.12.2012. godine i stranke očekuje bogata ponuda zimskih pneumatika, kompleta zimskih točkova, aluminijumskih felni, navigacionih uredjaja kao i sitnica iz asortimana dodatne opreme po akcijskim cenama.


10 najboljih enterijera za 2012. godinu

Američki auto časopis AutoWorld je napravio listu najboljih enterijera novih automobila za 2012. godinu. Lista sadrži automobile iz različitih kategorija i cenovnih opsega i zbog objektivnosti je poređana po abecednom redosledu:  


PPI Design Audi R8 Razor GTR

Bio jednom jedan strašan Audi R8, narogušen i ljut sav! Ovaj primerak je uradila tjunerska kuća PPI Design za Švedskog skijaša Jon Olsson-a.


Novi Audi A3 predstavljen na sajmu u Ženevi

Audi je na Ženevskom sajmu automobila predstavio novi premijum model A3. Predstavljeni model sa troja vrata, dužine 424cm sa međuosovinskim rastojanjem od 260cm. Težina automobila je  samo 1175kg (za verziju sa 1.4 TFSI benzinskim motorom) i rezultat je primene savremenih materijala u izradi, pre svega aluminijuma i čelika visoke čvrstoće. Enterijer je prostran sa elegantnim…»