Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

peugeot

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Peugeot 308 je evropski auto godine 2014.

Novi Peugeot 308 nastavlja da pobeđuje: uoči otvaranja 84. međunarodnog sajma automobila u Ženevi, stručni žiri sastavljen od 58 novinara iz 22 evropske zemlje, proglasio je novi PEUGEOT 308 evropskim „Automobilom 2014. godine“ (Car of the Year 2014).


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Svečano predstavljen novi Peugeot 308

Na promociji koja je održana 19.februara u salonu Verano Motors-a, srpskoj javnosti svečano je predstavljen novi Peugeot 308


Novi Peugeot 308 stigao u Srbiju

Posle zvaničnog predstavljanja na 65. međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu i osvojenih (maksimalnih) 5 zvezdica na Euro NCAP testu bezbednosti, nova Peugeot senzacija stigla je u salone „Verano Motorsa“. Svojim revolucionarnim nastupom novi model Peugeot 308 ističe novine u dizajnu i tehnologiji.


Jesenja servisna akcija za vlasnike Peugeot automobila

„Moj Peugeot je 5+”, prva u nizu servisnih akcija koja je namenjena  svim vlasnicima Peugeot automobila starosti  5 ili više godina (do 2009. godišta), uključuje specijalne pakete za zamenu ulja i filtera. Po ceni od 3900 din, dobija se 4 litra 10W40 (polusintetika) i filter, dok paket od 5400 din uključuje 4 litra 5W30 (sintetika) i…»


Letnja akcija za vlasnike Peugeot automobila

Tokom letnje servisne akcije, do 31. jula, Verano Motors svim vlasnicima Peugeot vozila omogućava dijagnostiku i servisiranje klima uređaja po izuzetno povoljnoj ceni


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.