Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Svečano predstavljen novi Peugeot 308

Na promociji koja je održana 19.februara u salonu Verano Motors-a, srpskoj javnosti svečano je predstavljen novi Peugeot 308, koji je svojim novinama u dizajnu i tehnologiji za kratko vreme izazvao veliku pažnju u svetu automobilizma. U okviru zabavnog programa koji je u skladu sa sloganom „Sledi vaš osećaj“, dočarao izuzetne performanse i prednosti ovog automobila, generalnom uvozniku i distributeru Pežo vozila za Srbiju i Crnu Goru uručena je i nagrada za automobil godine u Srbiji.

Svečano predstavljanje novog modela upotpunilo je prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Među počasnim gostima našli su se i Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera , ambasadora brenda Pežo, operska diva Dragana del Monako sa suprugom, čuvenim slikarem Milošem Šobajićem, profesor dr Slobodan Unković, proslavljeni motociklista Gabor Sagmajster, voditeljke Adrijana Čortan, Katarina Vučetić i drugi.

Adrijana Čortan sa momkom kome ne znamo ime

MetroMarket, specijalizovano preduzeće koje se bavi tržišnim komunikacijama u oblasti automobilizma, trinaestu godinu za redom organizovalo je glasanje putem interneta, a u konkurenciji od dvadeset jednog automobila koji se prodaju u našoj zemlji, najviše glasova dobio je upravo novi Pežo 308, ponevši tako titulu NetAuto 2014. godine

Dragana del.Monako i Miloš Šobajić

„Posebno nam je drago što su svi ljubitelji automobila svojim glasovima doprineli da ovaj model, od koga očekujemo još mnogo uspeha, dobije još jedno priznanje i ponese titulu Automobil godine u Srbiji. Nadam se da će većina vas priuštiti sebi to zadovoljstvo da se tokom vožnje ovog modela prepuste svojim osećajima“, istakao je direktor Verano Motors-a, dr Milan Vukasović, pozivajući sve zainteresovane da zakažu test vožnju i sami se uvere u šarm novog lava.

Milan Vukasović direktor Verano Motosa i Zlatko Mitić NetAuto

Kao prateća manifestacija, održan je i izbor za Miss NetAuto 2013. U finalnoj konkurenciji našlo se 12 devojaka, od kojih je, prema glasovima publike i žirija za Miss proglašena Ana Stanić dok je Sara Stojanović osvojila titulu Miss fotogeničnosti.

Nažalost, nemamo više slika zvezde večeri, automobila Peugeot 308. 🙁

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: