Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

BMW i MINI automobili od 02. do 08. juna u Delta City-ju

Delta Motors organizuje prolećni BMW i MINI salon automobila u periodu od 02. – 08. juna u Delta City-ju u Beogradu. Posetioci ce imati prilike da se upoznaju sa modelima BMW Serije 1, BMW Serije 3, BMW Serije 5 kao i modelima MINI Cooper S i MINI Countryman. Premijerno će biti predstavljen i novi model BMW Serije 4 Gran Coupe, ali i sadrzaji segmenta sertifikovanih koriscenih vozila BMW Premium Selection, koje ce predstavljati model BMW X3 M paket.

Ovo će biti prilika da Delta Motors premijerno predstavi novi model BMW Serije 4, 420d xDrive Gran Coupe. Izlozeni model karakterišu maksimalna snaga od 184 KS, max. brzina od 229 km/h, ubrzanje od 0-100 km/h za 7.5 sekundi uz potrošnju goriva od 4.8 l/100km u uslovima kombinovane voznje. Izlozeni model BMW Serije 4 Gran Coupe između ostalog reprezentuje metalik boja „Mineral White“, monitor za praćenje pritiska u gumama, Harman Kardon ozvučenje sa 16-zvučnikai i Modern Line paket u koju se uklapaju Alu.Felne Turbine 19.

Atraktivni akcijski BMW modeli biće izlozeni po specijalnim cenama: BMW Serije 1 za 17990€, BMW Serije 3 za 25990€ i Serija 5 za 39990€. U Delta City-ju ce posetioci takodje imati priliku da se upoznaju i sa modelom BMW X3 20 xdrive M paket, kao predstavnikom segmenta BMW Premium Selection – sertifikovanih korišćenih vozila, samo za tu priliku po specijalno formiranoj ceni. BMW Premium Selection predstavlja segment vozila, koja su otkupljena po sistemu zamene staro za novo, kao nova su kupljena u Srbiji i pokrivena garancijom, ali i oslobođena servisiranja narednih 12 meseci ili 10.000 km.

Uz svako kupljeno BMW vozilo važe i 4 benefita, a to su: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, mogućnost otkupa vozila staro za novo, kao i odlični uslovi finansiranja putem BMW Financial Services.

 

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: