Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

bmw

BMW i MINI automobili od 02. do 08. juna u Delta City-ju

Delta Motors organizuje prolećni BMW i MINI salon automobila u periodu od 02. – 08. juna u Delta City-ju u Beogradu. Posetioci ce imati prilike da se upoznaju sa modelima BMW Serije 1, BMW Serije 3, BMW Serije 5 kao i modelima MINI Cooper S i MINI Countryman.


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [1/4]

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila BG Car Show 2014. Alfa Romeo AMSS štand Audi Audi S6 S-Line Audi TTS Audi A8 BMW Dacia


Najatraktivniji BMW i MINI modeli na BG Car Show

Delta Motors će na predstojećem domaćem sajmu automobila, u periodu od 14. do 23. marta, na svom prodajnom štandu izložiti 7 aktuelnih BMW modela, 2 MINI-ja i 3 BMW-ova motorcikla, a posetioci će moći da dobiju informacije i o ponudi sertifikovanih korišćenih vozila segmenta BMW Premium Selection.


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Verso 1.6 D-4D, prva Toyota sa BMW-ovim motorom

Dve godine posle potpisivanja ugovora o isporuci dizel motora sa BMW grupacijom, Verso 1,6 D-4D će biti prva Toyota opremljena BMW-ovim motorom.


Premijera novog BMW X5 u Beogradu

„The Boss is Back“ U prodajnom salonu Delta Motors-a, u Radničkoj 8 u Beogradu, održana je svečana premijera novog modela BMW X5.


BMW Srbija Android aplikacija

U utorak, 12.11.2013. godine, na  web stranici Google Play, zvanično je objavljena BMW Srbija mobilna aplikacija za Android operativni sistem, namenjena svim ljubiteljima i vlasnicima BMW vozila.


BMW i8 predstavljen u Frankfurtu [SLIKE]

BMW je prikazao svoj prvi plug-in hybrid na salonu automobile u Frankfurtu. U konfiguraciji 2+2 sedišta sa putničkim prostorom od karbonskih vlakana


4. zvanični skup BMW Fan Club

BMW Fan Club ima zadovoljstvo da Vas pozove na 4. zvanicni skup ljubitelja BMW automobila (ili na 4. zvanican BMW skup), U Novom Sadu, 07.07.2013.godine.


BMW predstavlja koncept X4

Početkom 2014. godine, BMW će lansirati drugi po redu Sport Activity Coupe – X4 koji će se proizvoditi u fabrici u Spartanburgu, USA, gde su do sada proizvedeni već poznati BMW X5, BMW X6 i BMW X3.