Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Premijera novog BMW X5 u Beogradu

„The Boss is Back“

U prodajnom salonu Delta Motors-a, u Radničkoj 8 u Beogradu, održana je svečana premijera novog modela BMW X5. Veliki broj zvanica i predstavnika medija bio je u prilici da se upozna sa  svetskim automobilskim liderom u svojoj klasi, koji postavlja standarde u svim segmentima automobilskih performansi.

Novi BMW X5  između ostalog odlikuju: mogućnost individualizacije izgleda i voznih karakteristika putem izbora novih linija i novih oblika ogibljenja (vešanja). Novi izgled modela upotpunjuju inovacije u svetlosnoj grupi, koje  svojim dizajnom naglašavaju sportski karakter vozila. U enterijeru  pored  vidljivo prisutne povećane prostranosti, dominira naglašen sofisticiran nivo završne obrade i mnoštvo detalja koji vožnju čine uzbudljivijom.

Prisutnim gostima obratio se i generani direktor Delta Auto grupe Nemanja Lazić: „BMW grupa je na svetskom nivou postigla veliki uspeh u premium segmentu, i čast nam je što predstavljamo tako uspešan brend. 2014. godina  je godina X- modela i zadovoljstvo nam je što predstojeću sezonu najavljujemo novim modelom BMW X5, koji otvara naredno poglavlje auto industrije podižući lestvicu standarda kvaliteta.

Do sada poznatim verzijama motora pridružujuje se i novi  dvolitarski twinturbo 25d xdrive agregat koji poseduje 218KS sa ubrzanjem 8.2 sekundi do 100km-h i  krajnjom brzinom od 220km-h, uz prosečnu potrošnju od svega 5.8 l na 100km. Sto se tiče ostalih motora u ponudi, postojeći motor 30d  je modifikovan i sada poseduje 258KS uz ubrzanje od 6,9 sekundi i maksimalnu  brzinu od 230km-h, sa potrošnjom od 6.2l u kombinovanom režimu voznje.

Brojni klijenti, gosti i predstavnici renomiranih autombilskih i life style magazina, emisija i  web portala  imali su mogućnost da se na premijeri novog BMW X5 uvere u sve prednosti ovog modela koji je sa pravom predstavljen kao vladar klase koju je stvorio.

Prva tri kupca, u njihovom novom automobilu, sačekaće flaša Armand de Brignac Brut Gold Ultra Premium šampanjca, koja je savršen spoj luksuza, prestiža i raskoši, sto su i karakteristike novog BMW X5.

Gosti su mogli da uživaju u savrsenom penušavom roze vinu Belaire Rosé iz Provanse.

Foto galerija:

2013 BMW X5

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: