Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mini

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Najatraktivniji BMW i MINI modeli na BG Car Show

Delta Motors će na predstojećem domaćem sajmu automobila, u periodu od 14. do 23. marta, na svom prodajnom štandu izložiti 7 aktuelnih BMW modela, 2 MINI-ja i 3 BMW-ova motorcikla, a posetioci će moći da dobiju informacije i o ponudi sertifikovanih korišćenih vozila segmenta BMW Premium Selection.


Otvaranje MINI salona u Podgorici

MINI postaje bogatiji za još jedan salon – i to u Podgorici. Voli Motors, distributer MINI automobila na prostoru Crne Gore, svečano je otvorio MINI salon 18.04.2013. godine. Na ovom tržištu biće dostupni svi MINI modeli: Hatch, Cabrio, Clubman, Countryman, Coupe, Roadster, i najnoviji, sedmi član MINI porodice, Paceman.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


MINI PACEMAN – sedmi model čuvene MINI porodice

Kompanija Delta Motors večeras je na platou ispred Hotela „Grand“ na Kopaoniku predstavila MINI Paceman, novi automobil iz serije MINI. Dugo očekivani sedmi model popularnog britanskog brenda automobila promovisan je spektakularnom projekcijom koja je ostavila bez daha više stotina posetilaca na planinskoj lepotici.


Novi član MINI JCW porodice – MINI Countryman John Cooper Works

Porodica MINI automobila se konstantno širi a najnoviji član u okviru John Cooper Works edicije je MINI Countryman John Cooper Works. Zahvaljujući ovom modelu, trkačko uzbuđenje se prvi put može osetiti u kombinaciji sa transferom snage na sva četiri točka.


4. Balkanska Minijada održava se u subotu 23. juna

Već tradicionalna Balkanska Minijada, koja se ove godine održava po četvrti put, planirana je za 23.06.2012., kada će se u centru Beograda okupiti preko 100 MINI Classic, ali i novih MINI automobila. Delta Motors, jedan od sponzora Balkanske Minijade, poziva sve ljubitelje MINI automobila da prisustvuju ovom već tradicionalnom okupljanju, 23.06.2012. Okupljanje vlasnika MINI automobila…»


MINI dvanaestu godinu za redom podržava Life Ball u Beču

Najveća Evropska dobrotvorna manifestacija – Life Ball, održava se 19. maja, i kao i uvek ujedinjuje tradiciju bala sa sjajem i glamurom, a sa  ciljem da pošalje poruku u ime borbe protiv HIV/AIDS. Moto ovogodišnjeg  Life Ball-a je “Fight the Flames of Ignorance”. Od lansiranja na tržištu, MINI je partner Life Ball-a. Za 20. godišnjicu…»


Mini specijalna izdanja – Hyde Park i Green Park

MINI je ovih dana, u susret Olimpijskim igrama, na internetu objavio slike novih specijalnih izdanja MINI automobila – Hyde Park i Green Park. Modeli sa novim dizajnom, novim bojama i  novom opremom, naglašavaju tradicionalni sportski duh i britanski način života. Kao što MINI daje dušu ulicama, tako i srce Londona, Royal Park, daje dušu i…»


Delta Auto sajam automobila i motocikala

U periodu od 28.3. do 1.4. Delta Auto grupa organizuje Sajam automobila i motocikala u šoping molu Delta city. Svi brendovi Delta Auto grupe biće predstavljeni na jednom mestu uz atraktivne akcijske ponude.