Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

land rover

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti po specijalnim cenama na sajmu u Novom Sadu

Tradicionalni učesnici novosadske izložbe automobila, Grand M i Grand Motors, od 16. do 20. oktobra na 13. sajmu motornih vozila i opreme, u hali Master novosadskog sajma izlažu eksponate iz programa Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Land Rover, Infiniti i Volvo – Premijum eksluzive na beogradskom sajmu

Na 51. međunarodnom auto salonu premijere novog Land Roverovog modela Range Rover, Volvoa V40 Cross Country i vozila ograničene serije iz Infiniti familije EX.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Dan premijum automobila u Grand Motorsu

Novinari, dosadašnji i budući kupci, zaljubljenici u vozila tri marke i prijatelji kompanije Grand Motors 4. oktobra su imali jedinstvenu priliku da se samo tog dana na jednom mestu, u izložbeno-prodajnom salonu Grand Motorsa na Novom Beogradu, upoznaju sa najatraktivnim modelima tri prestižne marke – Volvo, Land Rover/Range Rover i Infiniti.


Grand Motors na sajmu u Novom Sadu – Snižene cene za nove modele

Sajamski popusti od 1.000 do 4.000 evra. Grand Motors u saradnji sa nosadskom kompanijom Grand M, prodavcem i serviserom automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, na ovogodišnjem, 11. Auto show predstavlja najzanimljivije modele iz svoje ponude, koje potencijalnim kupcima nudi po posebnim, za ovu priliku osetno nižim cenama.


4×4 offroad za one sa velikim M

http://www.youtube.com/watch?v=cZrhuSE_ivA]

U pitanju je Land Rover Defender, a vozač je verovatno Čak Noris, ne znamo nekog drugog ko bi tako nešto učinio. Pogledajte video. [youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=cZrhuSE_ivA]