Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

alfa romeo

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [1/4]

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila BG Car Show 2014. Alfa Romeo AMSS štand Audi Audi S6 S-Line Audi TTS Audi A8 BMW Dacia


Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu

Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu koji se održava od 16. do 20. oktobra predstaviće pored standardne ponude i nekoliko premijera. Po prvi  put premijerno biće izložena potpuna Fiat 500L ponuda vozila.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Fiat Automobili Srbija (FAS), na pisti NAVAK, predstavila je gamu vozila korisnicima najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga Banca Intesa

Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Fiat Automobili Srbija i Banca Intesa, korisnici servisnog modela Intesa Magnifica, najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga u ponudi banke, dobili su jedinstvenu priliku da se upoznaju s aktuelnom gamom vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep. Na pisti NAVAK u Subotištu, za njih je priređena prezentacija na kojoj su, kroz demonstraciju…»


Više od 100 modela za 2012. godinu 1 od 8

Napomena: članak je preuzet iz Britanskog časopisa AutoExpress. Vreme početka prodaje nekih modela može da se razlikuje u odnosu na naše tržište. Neki specifični modeli za Britansko tržište neće moći da se kupe kod nas, a za nekim možemo samo da sanjamo zbog nedostatka para. 🙂 Radi poređenja cena 10.000 funti je približno 12.000 evra.…»


Maserati odabrao Alfa Romeo Giuliettu za svoju Evropsku mrežu

Ograničena serija Alfa Romeo Giulietta automobila koja je ekskluzivno proizvedena za Maserati uskoro će se naći  u prodaji širom Evrope. Automobili poseduju turbo benzinski motor od 1750 »kubika« i 235 KS kojim je opremljena čuvena Quadrifoglio Verde verzija Alfa Romeo Giuliette. Ovaj motor predstavlja spoj vrhunske tehnologije i sportskog duha uz brigu o očuvanju životne…»