Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mitsubishi

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Mitsubishi Mirage – gradski auto kao zamena za Colt

Za novi Mitsubishi Mirage, mali gradski auto kažu da je najekonomičniji auto koji nije hibrid: potrošnja na otvorenom je 5,4 litara na 100km dok je u kombinovanom ciklusu potrošnje iznosi 5,9l/100km (za model sa manuelnim menjačem).


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Delovi za „japance” i „korejce“ tri puta jeftiniji od originala

U kvalitetu s kojim se ne gubi garancija, delovi za japanska i južnokorejska vozila po izuzetno popularnim cenama, uz olakšan izbor putem Interneta.


Mitsubishi Mirage – novi kompaktni automobil za globalno tržište

Mitsubishi Motors Korporacija (MMC) objavila je da počinje sa prodajom svog novog Mirage “globalnog kompaktnog automobila” na Tajlandu počev od 28. marta. Mirage je “globalni kompaktni automobil” razvijen u sklopu revolucionarnog koncepta koji ispunjava potrebe rapidno rastućih tržišta kao “ulazno” vozilo ali istovremeno zadovoljava i potrebe naprednih ekološki osvešćenih tržišta nudeći izuzetne performanse na polju…»


Proširenje servisne mreže za vozila Mitsubishi Motors na teritoriji Srbije i Crne Gore

Pored teških uslova za auto industriju u čitavaom svetu i kod nas imamo realne pokazatelje da je interesovanje za modele vozila Mitsubishi Motors-a izuzetno poraslo u odnosu na raniji period. Kompanija INOTO zvanični uvoznik i distributer Mitsubishi vozila svojim znanjem, nadahnućem i verom vratila je na tržište Srbije i Crne Gore ovaj veliki, ali pomalo…»


Više od 100 modela za 2012. godinu 5 od 8

Prethodni članak možete naći ovde. Maserati Quattroporte Početak prodaje: Novembar Cena: oko 85.000 funti Jedan od najpoželjnijih luksuznih limuzina sa sportskim performansama. Nova verzija je insporisana novim Kubang SUV konceptom tako da će se još više isticati. Mazda 6 Početak prodaje: Decembar Cena: oko 18.000 funti Nova Mazda 6 je prikazana na Tokijskom salonu automobila…»