Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

jeep

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [2/4]

Prvi deo slika sa sajma automobila u Beogradu pogledajte ovde. Ovo je drugi deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu

Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu koji se održava od 16. do 20. oktobra predstaviće pored standardne ponude i nekoliko premijera. Po prvi  put premijerno biće izložena potpuna Fiat 500L ponuda vozila.


Novi Jeep Grand Cherokee zvanično predstavljen

Uz promociju novog 2014 JEEP Grand Cherokee modela, kao i  traganje za blagom i učestvovanjem u aktivnostima pored bazena obeležen je vikend na bazenima Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“. Tako je brojnim zanimljivim aktivnostima nastavljena manifestacija »Leto na Galetu«. Ovoga puta, posetioci su imali prilike premijerno da vide novi 2014 JEEP Grand Cherokee model, ali…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Fiat Automobili Srbija (FAS), na pisti NAVAK, predstavila je gamu vozila korisnicima najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga Banca Intesa

Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Fiat Automobili Srbija i Banca Intesa, korisnici servisnog modela Intesa Magnifica, najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga u ponudi banke, dobili su jedinstvenu priliku da se upoznaju s aktuelnom gamom vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep. Na pisti NAVAK u Subotištu, za njih je priređena prezentacija na kojoj su, kroz demonstraciju…»


Više od 100 modela za 2012. godinu 4 od 8

Prethodni deo članka nalazi se ovde. Honda Civic Početak prodaje: Januar Cena: oko 16.500 funti Dizajn novog Civica je evolutivni u odnosu na prethodnu generaciju. Sve izmene su „ispod haube“, poboljšana je vožnja, auto je agilniji i ima bolje držanje na putu. Motori su 1.8 i-Vtec benzinac i 2.2 i-DTEC dizel, oba su ekonomičnija u…»