Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

renault

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Hit Auto: Priprema za hladne dane već za 3960 dinara

Ulje i filter za ulje proverenog kvaliteta, zamena i provera nivoa antifriza po izuzetno povoljnoj ceni. Do 29. novembra, tokom specijalne zimske kampanje, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih benzinskih i…»


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Renault, Dacia, Nissan: Mali servis već za 3.960din

U specijalnoj promotivnoj akciji, do 4.oktobra, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih motora omogućava da redovan, takozvani „mali“ servis obave po izuzetno povoljnim cenama. Recimo, za benzinske motore od 1,2, 1,4…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Renault Symbol (Logan)

Na sajmu automobila u Istambulu, Renault je predstavio svoj novi model Symbol, od ranije u Evropi poznat pod nazivom Dacia Logan. Na nekim tržištima zvaće se i Renault Logan.


Megane RS Red Bull Racing

Nakon što je prošle godine lansirana specijalna edicija Megane RS pod nazivom Trophy, u ponudi Renaulta se od 01.08.2012. nalazi nalazi nova, limitirana serija ovog modela – Megane RS Red Bull Racing RB7. Megane RS Red Bull ima 2.0T benzinski motorom od 265 KS, a usled ugrađenog sistema Stop&Start, odlikuje ga smanjena potrošnja goriva i…»


Velika letnja akcija u AK Kompresor

Dočekajte spremni letnje temperature AK Kompresor, auto kuća sa višedecenijskim iskustvom servisera i prodavca putničkih i teretnih vozila, od 2006. godine deo je dilerske mreže Renault Nissan Srbija, gde je jedan od najuspešnijih dilera marki Renault, Dacia i Nissan. Da bi vlasnici automobila ovih marki mogli da uživaju na godišnjim odmorima i da u svakom…»