Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

volvo

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Volvo Concept Estate, prve fotografije [SLIKE]

Volvo je objavio prve fotografije svog koncept modela Volvo Concept Estate. Auto ima shooting brake konfiguraciju karoserije (profil karavana sa dvoja vrata). Očigledno je dizajnerima uzor bio model Volvo 1800ES iz 1971. godine. Volvo Concept Estate zajedno sa već prikazanim Concept Coupe i XC60 Concept najavljuje u kom pravcu će se kretati dizajn budućih Volvo modela.…»


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Prodajni salon za Volvo automobile na novoj adresi

Od 11. novembra prodajno-izložbeni salon u Milutina Milankovića 11b. 


Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti po specijalnim cenama na sajmu u Novom Sadu

Tradicionalni učesnici novosadske izložbe automobila, Grand M i Grand Motors, od 16. do 20. oktobra na 13. sajmu motornih vozila i opreme, u hali Master novosadskog sajma izlažu eksponate iz programa Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti.


Land Rover, Infiniti i Volvo – Premijum eksluzive na beogradskom sajmu

Na 51. međunarodnom auto salonu premijere novog Land Roverovog modela Range Rover, Volvoa V40 Cross Country i vozila ograničene serije iz Infiniti familije EX.


Novi Volvo S60, V60 i XC60: dosad najopsežnije osvežavanje modela iz serije 60

„Ovo je najopsežnije osvežavanje postojećih modela u istoriji naše kompanije. Svako unapređenje osmišljeno je u skladu s potrebama naših kupaca. Usredotočili smo se na kvalitet i posebnu pažnju posvetili smo detaljima kako bi našim dinamičnim modelima dali dodatni podsticaj i izoštrili njihov kvalitet.


Volvo investira u Švedsku

Budućnost Volvoa kao jakog i samostalnog automobilskog proizvođača, stacioniranog u Švedskoj, sada je dodatno osnažena novim investicijama vrednim više milijardi dolara. Tolika će biti ulaganja u SPA podesivu platformu (Scalable Product Architecture) i novu VEA generaciju motora (Volvo Engine Architecture). Glavni deo oba projekta, koji predstavljaju jednu od najvećih industrijskih investicija u Švedskoj, izvodiće se…»


Dodatni „konji“ za Volvo po izuzuzetnim uslovima

Softverskom nadgradnjom, za samo 1.000 evra, serijski automobil može da dobije i više od 60 „konja“ ekstra snage. Vlasnicima Volvo automobila koji cene vrhunske performanse, ovlašćeni uvoznik i serviser putničkih vozila ove marke, Grand Motors, poručuje da je pravi trenutak da svoje mezimce „ojačaju“ po izuzetnim uslovima. Volvo je, naime, u saradnji s Polestarom, službenim…»


Dan premijum automobila u Grand Motorsu

Novinari, dosadašnji i budući kupci, zaljubljenici u vozila tri marke i prijatelji kompanije Grand Motors 4. oktobra su imali jedinstvenu priliku da se samo tog dana na jednom mestu, u izložbeno-prodajnom salonu Grand Motorsa na Novom Beogradu, upoznaju sa najatraktivnim modelima tri prestižne marke – Volvo, Land Rover/Range Rover i Infiniti.