Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

honda

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [2/4]

Prvi deo slika sa sajma automobila u Beogradu pogledajte ovde. Ovo je drugi deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Nastup Honde na sajmu i mobilna Android aplikacija

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show Honda Srbija predstaviće nove modele Civic Tourer, CR-V sa 1.6 i-DTEC agregatom i Civic Black Edition, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste.


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu

Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu koji se održava od 16. do 20. oktobra predstaviće pored standardne ponude i nekoliko premijera. Po prvi  put premijerno biće izložena potpuna Fiat 500L ponuda vozila.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Honda na sajmu motocikala – Prvi put u Srbiji izložen Moto GP motocikl

Honda na sajmu motocikala izlaže osam atraktivnih modela među kojima su Moto GP Danija Pedroze, premijerno CB1100, skuter NSC 50 u repsol bojama, Hondu Shadow, kao i popularne modele iz NC700 serije.


Milion kilometara garancije na novi Hondin agregat 1.6 i-DTec

Na konferenciji za štampu prvog dana međunarodnog Sajma automobila u Beogradu, Honda je kao novitet predstavila novi 1.6 i-DTEC agregat, jedinstveno inženjersko i dizajnersko rešenje potpuno novog dizel motora.  Tim povodom,  Delta Automoto je svim kupcima ovog modela u Srbiji u periodu od 22.03. do 30.04.2013. obezbedio 1.000.000 km garancije na motor i menjač (detaljnije…»


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Novi CR-V Open Day

Povodom  uspešnog lansiranja novog modela Honda CR-V kod nas, Honda Srbija  organizuje novi CR-V Open Day u subotu 02. marta od 10h do 16h u Honda salonu na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 33a. Ovo će biti zanimljiva prilika za sve zainteresovane da se izbliza uvere u karakteristike i performanse novog modela, ukoliko do sada za…»


Premijerno: Nova Honda CR-V, nova dimenzija avanture

http://www.youtube.com/watch?v=oftUlOhd00o]

Delta Аutomoto je premijerno u Srbiji, predstavio novu generaciju Honda CR-V modela, čija je celodnevna promocija i prezentacija održana u subotu, 01. decembra 2012. u Delta City-ju. U  pitanju je četvrta generacija Honde CR-V.  Prvi model izašao je 1995 god., i do sada je prodato preko 5 miliona jedinica širom sveta.