Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Nastup Honde na sajmu i mobilna Android aplikacija

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show Honda Srbija predstaviće nove modele Civic Tourer, CR-V sa 1.6 i-DTEC agregatom i Civic Black Edition, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste. Novina je i mobilna aplikacija Honda Srbija za Android operativni sistem, koja je od danas dostupna za preuzimanje.

2014 Honda Civic Tourer

Honda modeli automobila biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a najnoviju ponudu Honda motocikala za predstojeću sezonu posetioci će moći da pogledaju u Hali 3, gde se održava Međunarodni sajam motocikala „Motopassion 2014“.

„SUPER PONUDA“

Sajamska „Super ponuda“ važi za sve Honda automobile, a popusti se kreću  od 1.000 do 3.410 eur, u zavisnosti od modela. Uz povoljne uslove finansiranja i specijalne cene za Kasko osiguranje, svi kupci ostvariće i popust od 15% na dodatnu opremu i Honda Assistance pomoć na putu 24/7, a moći će da iskoriste i program „zamene staro za novo“, bez obzira na marku automobila.

S obzirom na uspeh koji je postigla prošlogodišnja sajamska akcija „1.000.000 km garancije na motor i menjač za 1.6 i-DTEC“ za model Civic, Honda Srbija ove godine ponoviće, ali i proširiti akciju na tri modela sa 1.6 dizel agregatom: Civic, novi model Civic Tourer i CR-V. Akcija traje do kraja marta.

U sajamsku “Super ponudu” uključena je još jedna pogodnost: dodatna dvogodišnja garancija na sva kupljena vozila do kraja marta. Na postojeću fabričku garanciju od tri godine ili 100.000 kilometara, Honda Srbija obezbedila je još dve godine garancije, bez ograničenja kilometraže.

Honda CR-V

HONDA SRBIJA ANDROID APLIKACIJA

Honda Srbija Android aplikacija omogućiće korisnicima da brzo i jednostavno pregledaju najnovije akcijske ponude Hondinih automobila i motocikala, zakažu servis i test vožnju, kao i procenu korišćenog automobila, bez obzira na marku.

U okviru aplikacije nalaze se i linkovi ka Honda Srbija društvenim mrežama, detaljni opisi i tehničke karakteristike automobila i motocikala, aktuelne vesti, kontakt podaci Honda prodajno-servisne mreže u Srbiji i raznovrsne pozadinske slike za mobilne uređaje.

Honda Srbija mobilna aplikacija može se preuzeti unošenjem ključne reči „Honda Srbija“ u Google Play prodavnici ili klikom na link http://tinyurl.com/Honda-Srbija.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: