Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

cr-v

Nastup Honde na sajmu i mobilna Android aplikacija

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show Honda Srbija predstaviće nove modele Civic Tourer, CR-V sa 1.6 i-DTEC agregatom i Civic Black Edition, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste.


Novi CR-V Open Day

Povodom  uspešnog lansiranja novog modela Honda CR-V kod nas, Honda Srbija  organizuje novi CR-V Open Day u subotu 02. marta od 10h do 16h u Honda salonu na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 33a. Ovo će biti zanimljiva prilika za sve zainteresovane da se izbliza uvere u karakteristike i performanse novog modela, ukoliko do sada za…»


Premijerno: Nova Honda CR-V, nova dimenzija avanture

http://www.youtube.com/watch?v=oftUlOhd00o]

Delta Аutomoto je premijerno u Srbiji, predstavio novu generaciju Honda CR-V modela, čija je celodnevna promocija i prezentacija održana u subotu, 01. decembra 2012. u Delta City-ju. U  pitanju je četvrta generacija Honde CR-V.  Prvi model izašao je 1995 god., i do sada je prodato preko 5 miliona jedinica širom sveta. 


Nova Honda CR-V prve fotografije

Honda je pred samo predstavljanje modela CR-V za evropsko tržište na sajmu automobila u Ženevi, koje je planirano za 06. mart 2012. godine, objavila fotografije prototipa ovog modela za tržište Evrope. U prvom planu su izmene u dizajnu eksterijera, četvrte generacije potpuno novog modela CR-V. U poređenju sa prethodnom generacijom, ovaj prototip ima agresivniji stav,…»


Nastup Honde na sajmu u Ženevi

Honda će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi predstaviti dva koncepta sportskih automobila, prototip evropskog CR-V modela, ali i novi 1.6 diezel motor.