Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Nastup Honde na sajmu u Ženevi

Honda će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi predstaviti dva koncepta sportskih automobila, prototip evropskog CR-V modela, ali i novi 1.6 diezel motor.

Honda NSX koncept

Honda NSX koncept će na Salonu automobila u Ženevi imati svoju evropsku premijeru. Stavljajući u prvi plan dizajn i tehnologiju najnovije generacije Honda super-automobila, NSX koncept dolazi sa središno postavljenim V6 motorom, i nizom novih tehnologija koje uključuju inovativni Sport Hibrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel Drive™) sistem. Početak prodaje ovog modela očekuje se u naredne tri godine.

EV-STER

Honda EV-STER koncept

U skladu sa fokusiranošću Honde na razvijanje sportskih i uzbudljivih proizvoda, biće predstavljen EV-STER, električni sportski automobil sa dva sedišta i zadnjom vučom, koga odlikuje dinamičan i inovativan izgled i odlične performanse uz poštovanje visokih standarda zaštite životne sredine.

Prototip evropskog CR-V modela

Honda će takođe predstaviti prototip evropskog CR-V modela četvrte generacije. Novi model kod koga je akcenat na spoljašnjem izgledu, i koji u poređenju sa prethodnom generacijom ima agresivniji stav sa izraženijim linijama, naćiće se u prodaji u jesen 2012. godine.

Novi 1.6 litarski dizel motor

Nova generacija dizel motora koja će se serijski proizvoditi, donosi odlične performanse i očuvanje životne sredine u isto vreme. Novi 1.6 litarski dizel motor će biti prvi model ove serije za evropsko tržište. Najlakši motor u svojoj klasi, emitujući manje od 100g/km CO2, ponudiće balans koji je vodeći u klasi po ekonomičnosti potrošnje i performansama. Maketa novog 1.6 litarskog dizel motora biće izložena na Honda štandu.

Novi Jazz modeli za Evropu

Dva nova Jazz modela takođe će biti predstavljena na Salonu u Ženevi. Jazz Si, koji će u prodaji biti od leta 2012., odlikuje unapređeno sportsko vešanje i promene u unutrašnjem i spoljašnjem dizajnu. Jazz 1.2, sada sa Idle Stop funkcijom, donosi smanjenje emisije COza 3g/km u poređenju sa standardnim 1.2 modelom.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: