Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

civic

Nastup Honde na sajmu i mobilna Android aplikacija

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show Honda Srbija predstaviće nove modele Civic Tourer, CR-V sa 1.6 i-DTEC agregatom i Civic Black Edition, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste.


Prva trka za Hondu Civic na WTCC u Japanu

http://www.youtube.com/watch?v=mRoCK1aPnEM“]

Honda Racing Team debituje ovog vikenda na istorijskoj trci na stazi Suzuka u Japanu uz Tiago Monteiru za volanom Civic-a WTCC. Trkom u Japanu Honda proslavlja dva jubileja: pedesetogodišnjicu staze Suzuka, koju je dizajnirao osnivač Honde, Soichiro Honda, i četrdesetogodišnjicu modela Civic.


Novi Civic Sedan stigao na naše tržište

Novi model Honde Civic u Sedan verziji, unapređen ali i repozicioniran u odnosu na prethodnu generaciju ovog modela, predstavljen je prošlog vikenda u sklopu događaja Honda Adrenalin dan. Ovaj model je u prodaji u salonima Honde od 11. juna 2012. godine. Potpuno novi Civic Sedan, koji po svojim performansama i bogatoj opremi pripada segmentu između…»


Novi Honda Civic Type-R uhvaćen na testiranju

Nova Honda Civic Type-R je uhvaćenja na testiranju na stazi Nurburgring u Nemačkoj. Radi se o ranom prototipu na kome se nalazi ogroman spojler koji će, nadamo se, pretrpeti bitnije kozmetičke izmene. O motoru se ne zna puno, ali se očekuje da će imati snagu između 220 i 230KS.


Honda adrenalin dan – promocija novog Civic Sedan

Honda Adrenalin dan održaće se 09.06.2012. na NAVAK stazi od 11 do 15h.  Posetioci će imati priliku da testiraju  Honda automobile i motocikle na jednoj od pet najvećih staza u Evropi. Premijerno će biti predstavljena i prezentovana Honda Civic Sedan, nakon čega će se ovaj model naći u prodaji u Srbiji. Posetioce ovog događaja očekuje…»


Nova Honda Civic EKOauto 2012

Deveta generacija modela Honde Civic proglašena je za EKOauto 2012. u Srbiji. Po mišljenju stručnog žirija koji su činili predstavnici Ministarstva infrastrukture i energetike, Privredne komore Srbije, Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, Srpske asocijacije uvoznika automobila i agencije Metro Market, Honda Civic je automobil sa najnižim štetnim delovanjem na životnu sredinu.


Predstavljena nova Honda Civic IX generacije

Danas je, u salonu Delta Automoto Honda, povodom lansiranja novog modela Honde Civic, održana konferencija za novinare. Prodaja počinje već sutra, 1.3., a model će biti dostupan sa 1.4 i 1.8 i-VTEC benzinskim motorima i 2.2 i-DTEC dizel motorom.


Honda Civic osvojila 5 EuroNCAP zvezdica

http://www.youtube.com/watch?v=HYUOnYsoXSY“

Novi  Honda Civic  je, sudeći po rezultatima Euro NCAP testa, jedan od najbezbednijih evropskih automobila. Osim toga, Euro NCAP je ovaj novi model nagradio Advanced NCAP nagradom za inovacije u bezbednosti za tehnologiju Sistema za umenjenje posledica sudara (Collision Mitigation Braking System – CMBS). Novi Honda Civic je ocenjen sa maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdica.…»


Honda Srbija lansirala minisajt za novi Civic

Honda Srbija je ovih dana lansirala mini sajt  i konfigurator za Civic IX generacije koji će se uskoro naći u prodaji. Na sajtu možete se upoznati sa izgledom automobila, karakteristikama, performansama i dodatnom opremom. Uz pomoć konfiguratora možete videti kako će auto izgledati sa različitim paketima opreme i bojama. Takođe možete preuzeti i brošuru da…»


Honda Civic učestvovaće u WTCC

Honda će od sledeće sezone učestvovati na WTCC (World Touring Car Championship), FIA takmičenju vozila koja zadovoljavaju striktno definisane uslove, koja su u masovnoj proizvodnji i sa više od 4 sedišta. Takanobu Ito, generalni direktor Honde, povodom ovoga je izjavio: „Odlučili smo da nastupimo u FIA WTCC šampionatu sa evropskom verzijom Honde Civic. Razvićemo potpuno…»