Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Honda adrenalin dan – promocija novog Civic Sedan

Honda Adrenalin dan održaće se 09.06.2012. na NAVAK stazi od 11 do 15h.  Posetioci će imati priliku da testiraju  Honda automobile i motocikle na jednoj od pet najvećih staza u Evropi. Premijerno će biti predstavljena i prezentovana Honda Civic Sedan, nakon čega će se ovaj model naći u prodaji u Srbiji.

Posetioce ovog događaja očekuje izazovna staza, uzbudljiva vožnja bez ograničenja i potpuna mogućnost testiranja performansi Honda automobila i motocikala. Test modeli automobila su: CR-V, novi Civic Hatchback, novi Civic Sedan, Accord, CR-Z, a motocikli dostupni za testiranje su: PCX, Crosrunner, Integra, Hornet, CBR600F, NC700X.

Po prvi put u Srbiji, na jednom mestu, biće predstavljeno svih 9 generacija Honde Civic sa osvrtom na razvoj performansi, tehnologije i dizajna tokom godina.  Zainteresovani će moći da iskuse i uzbudljivu vožnju sa profesionalnim vozačima, a za manje iskusne tu je vožnja skutera sa instruktorima. Za sve prisutne Željko Staničić, višestruki šampion Srbije u moto sportu i Milan Brkić, čuveni “Brka Stunter” pripremili su adrenalinske vožnje i akrobacije na svojim Hondama.

Članovi kluba ljubitelja Honde od 15-17h isprobaće svoje Honde pod “punim gasom” na jedinstvenoj stazi, sa takmičenjima i igrama koje već tradicionalno organizuju.

Prijavljivanje za test vožnje je na sajtu www.hondaadrenalin.rs

Honda adrenalin dan

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: