Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

subaru

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Subaru press konferencija sa Beogradskog sajma automobila

Ove godine, Subaru na globalnom nivou, slavi dva velika jubileja. Prvi je 60 godina od osnivanja „Fudži teške industrije“ (Fuji Heavy Industries), a drugi, 55. rođendan brenda Subaru. Ovu godinu jubileja Subaru dočekuje podižući vrednost brenda na vrhunski nivo pod kompanijskim sloganom „Poverenje u pokret“ (Confidence in Motion) i sa verom da će širom sveta…»


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Svetska premijera „SUBARU VIZIV KONCEPTA“ na salonu automobila u Ženevi

Subaru će na 83. međunarodnom salonu automobila u Ženevi imati svetsku premijeru “krosovera” buduće generacije pod nazivom “SUBARU VIZIV CONCEPT”. Ovaj model pokazuje nove pravce razvoja na polju dizajna i tehnologije ovog čuvenog japanskog prooizvođača. Sam naziv “viziv” predstavlja kovanicu engleskih reči “vision for innovation” (vizija noviteta) i označava smer kretanja brenda u budućnosti. Nova…»


Subaru predstavio novi Forester 2013 u novom prodajno-servisnom centru u Zemunu

Uvoznik i distributer automobila Subaru za Srbiju i Crnu Goru, kompanija „Nicos C.Kattamis S&M“ u sredu, 6. februara, zvanično je predstavila i pustila u prodaju potpuno novi model „forester“ za 2013. godinu. Svečana promocija novog „šumara“ obavljena je u novootvorenom prodajno-servisnom centru Subarua u Zemunu, Cara Dušana 266.


Subaru postigao rekordnu prodaju u 2012. godini na tržištima SAD, Kanade i Australije

Proizvođač automobila Subaru, kompanija “Fudži teška industrija”, upravo je sa ponosom objavio da je na svojim najvažnijim tržištima, uključujući SAD, Kanadu i Australiju, u 2012. godini, postigao najbolji godišnji prodajni rezultat svih vremena.


Subaru BRZ osvojio titulu “Automobil godine 2012” magazina “Wheels” u Australiji

Subaru BRZ, sportski kupe poznatog japanskog proizvođača automobila, proglašen je za „Automobil godine 2012“ u izboru časopisa „Wheels“ (Točkovi), jednog od najuticajnijih specijalizovanih magazina za automobilske zaljubljenike i novinare u Australiji.


Subaru BRZ osvojio dve značajne titule u Francuskoj i Japanu

U izboru francuskog automobilskog časopisa „Echappement“ koji od 1982. godine u Francuskoj organizuje takmičenje za najbolji sportski automobil u tekućoj godini, po prvi put titula „Sportski automobil godine 2012“ dodeljena je vozilu koje je plod zajedničkog projekta dva čuvena svetska konstruktora – Subarua i Tojote. Sa šest prvih i tri druga mesta po glasovima žirija…»


Novi Subaru Forester osvojio pet zvezdica na Euro NCAP testu bezbednosti

http://www.youtube.com/watch?v=AiwE0RYly58″]

Novi Subaru „forester“ osvojio je maksimalnih pet zvezdica na najnovijem testu nezavisne agencije za zaštitu potrošača Euro NCAP koja ispituje bezbednosne karakteristike novih automobila od 1997. godine. Pored mnogobrojnih najviših priznanja i nagrada koje je Subaru dobio na „kreš-testovima“ širom sveta, ovo je treći put da je čuveni japanski brend ocenjen sa prestižnih pet zvezdica…»