Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

brz

Subaru BRZ osvojio titulu “Automobil godine 2012” magazina “Wheels” u Australiji

Subaru BRZ, sportski kupe poznatog japanskog proizvođača automobila, proglašen je za „Automobil godine 2012“ u izboru časopisa „Wheels“ (Točkovi), jednog od najuticajnijih specijalizovanih magazina za automobilske zaljubljenike i novinare u Australiji.


Subaru BRZ osvojio dve značajne titule u Francuskoj i Japanu

U izboru francuskog automobilskog časopisa „Echappement“ koji od 1982. godine u Francuskoj organizuje takmičenje za najbolji sportski automobil u tekućoj godini, po prvi put titula „Sportski automobil godine 2012“ dodeljena je vozilu koje je plod zajedničkog projekta dva čuvena svetska konstruktora – Subarua i Tojote. Sa šest prvih i tri druga mesta po glasovima žirija…»


Subaru osvojio dve nagrade „Vehicle Dynamics-a“ za 2012

Internacionalni magazin „Viekl dajnamiks“ (Vehicle Dynamics) izabrao je „Subaru BRZ“ za „Automobil godine 2012“, a gospodina Tošio Masudu iz kompanije „Fudži teška industrija“ (Fuji Heavy Industries – FHI) koja proizvodi automobile Subaru,  proglasio „Dinamičnom osobom godine 2012“ za njegovu vodeću ulogu u kreaciji i razvoju sportskog automobila. Sličnu nagradu dobio je i strateški partner FHI,…»


Samo u Japanu: Ogoljena verzija Toyota GT86 i Subaru BRZ

Samo u Japanu Toyota i Subaru ponudiće svoje modele GT86 i BRZ bez „viška“ delova kao što su klima uređaj, audio sistem, zvučnici. Biće uklonjeni aluminijumski ukrasni elementi na karoseriji i u unutrašnjosti, volan i ručica menjača presvučeni plastikom. Neće biti ni otirača, a ni plastičnog poklopca motora. Sve ovo je urađeno da bi entuzijastima…»