Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

gt86

Auris Touring Sports, novi RAV4 i dva nova koncepta na Sajmu automobila u Ženevi

Toyotine premijere na Sajmu u Ženevi su rezultat Toyotine filozofije ‘pravljenja što boljih automobila’. Svetska premijera FT-86 OPEN koncepta Svetska premijera TOYOTA i-ROAD koncepta Svetska premijera Auris Touring Sports Evropska sajamska premijera novog RAV-a 4


TOPGEAR auto godine je TOYOTA GT86

Ideja vodilja u procesu stvaranja GT86 u Toyoti bila je napraviti automobil posvećen istinskoj strasti za vožnjom. Ta je ideja zaslužna za svetsku slavu sportskog automobila, a sada i prestižnu titulu Auto Godine 2012. koju mu dodeljuje magazin TopGear.


Humanitarna vožnja Toyote GT86

U subotu 13. oktobra na stazi Nacionalne vozačke akademije ( NAVAK ) u Subotištu, održana je humanitarna vožnja Toyote GT86, za pomoć Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – dnevni boravak Čukarica. 


Chris Harris testirao Toyotu GT-86 [video]

http://www.youtube.com/watch?v=romf-G6CZ7g]

Novinar Evo magazine Chris Harris pozvan je na promociju Toyote GT-86 koja je održana na jugu Španije. Dobio je samo 20 minuta da provede sa automobilom, ali je ipak napravio dobar prilog. Prvi utisci su jako pozitivni, što bi ljudi rekli „radovao se kao detetu kad daš igračku“. Pogledajte video.


Samo u Japanu: Ogoljena verzija Toyota GT86 i Subaru BRZ

Samo u Japanu Toyota i Subaru ponudiće svoje modele GT86 i BRZ bez „viška“ delova kao što su klima uređaj, audio sistem, zvučnici. Biće uklonjeni aluminijumski ukrasni elementi na karoseriji i u unutrašnjosti, volan i ručica menjača presvučeni plastikom. Neće biti ni otirača, a ni plastičnog poklopca motora. Sve ovo je urađeno da bi entuzijastima…»