Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Auris Touring Sports, novi RAV4 i dva nova koncepta na Sajmu automobila u Ženevi

Toyotine premijere na Sajmu u Ženevi su rezultat Toyotine filozofije ‘pravljenja što boljih automobila’.

  • Svetska premijera FT-86 OPEN koncepta
  • Svetska premijera TOYOTA i-ROAD koncepta
  • Svetska premijera Auris Touring Sports
  • Evropska sajamska premijera novog RAV-a 4

Od hibridnih proizvoda koji su vodeći na tržištu i nagrađivanih sportskih automobila, preko lansiranja 4. generacije svog pionirskog SUV-a, pa do „zavirivanja“ u budućnost urbane lične mobilnosti, Toyotina paleta vozila na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi na pravi način prezentuje filozofiju ‘pravljenja što boljih automobila’.

FT-86 OPEN koncept

Toyota FT-86 OPEN koncept je uzbudljivi nagoveštaj buduće kabriolet verzije nagrađivanog GT-a 86. Stvoren da izazove reakciju posmatrača, ali i u isto vreme prepun naprednih inženjerskih inovacija, FT-86 OPEN koncept će nam pokazati kako užitak u vožnji može da se podigne na jedan novi nivo.

Toyota FT-86 OPEN koncept

TOYOTA i-ROAD

TOYOTA i-ROAD je kompaktan i zabavan koncept lične mobilnosti, u potpunosti bez emisija CO2. On je sposoban da brzo, čisto i efikasno preveze dve osobe u urbanom okruženju.

Toyota i-ROAD

Auris Touring Sports

Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu, Auris Touring Sports će proslaviti svoju svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi, gde će biti objavljene kompletne specifikacije, dimenzije i performanse.

Kombinujući svestranost i dinamičan dizajn sa superiornom dimenzijom prtljažnog prostora i hibridnom tehnologijom, koja je jedinstvena u ovom segmentu, Auris Touring Sports će postati novo merilo vrednosti u segmentu karavana srednje veličine.

Premijera novog Auris Touring Sportsa će biti potpomognuta jednom dizajnerskom studijom – Auris Touring Sports ‘Black’.

Toyota Auris Touring Sports

RAV4

Svoju evropsku sajamsku premijeru, RAV4 četvrte generacije je sačuvao za Ženevu. On svoj uspeh gradi na bogatom nasleđu prethodnih modela, ali uz veći naglasak na porodičnu upotrebu. Naravno, bez pravljenja kompromisa po ključne vrednosti ovog modela.

Novi RAV4 nudi jedinstven stil, prefinjenu unutrašnjost premium kvaliteta, veću efikasnost i dodatna poboljšanja pogona na sva četiri točka. Sve radi što većeg užitka u vožnji.

Premijeru RAV-a 4 će propratiti dve dizajnerske studije – RAV4 ‘Premium’ i RAV4 ‘Adventure’.

Toyota RAV4

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: