Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

toyota

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


„Prava vrednost“ – Toyota na sajmu BG Car Show 2014

Toyota Srbija će na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji “BG Car Show 2014” predstaviti aktuelnu ponudu modela na tržištu, po novim, sniženim cenama koje su na snazi u čitavoj mreži ovlašćenih Toyota partnera u Srbiji. Prvi put na na sajamskoj manifestaciji biće izložen novi model Corolle, koja je u prodaji od jesenas. Početna cena nove Corole iznosi…»


Nova Toyota Aygo

Na sajmu u Ženevi zvanično je predstavljen novi model Toyote Aygo. Bazira se na nasleđu prve generacije kod koje su već odbačeni neki osnovni stereotipovi A segmenta. Bez obzira na kompaktne dimenzije, auto je atraktivan sa zabavnim linijama. Dizajn nije napravljen da bi se dopao svakome


Najava: nova Toyota Aygo

Nova Toyota Aygo imaće svetsku premijeru na sajmu automobila u Ženevi od 4-16. marta  2014. godine. Pored novog Aygo-a biće predstavljen i koncept vozila na vodonik Toyota FCV, kao i model budućnosti, koncept FV2 kojim se ispituje novi način interakcije između vozača, automobila i okoline.    


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Toyota Yaris slavi 15. godišnjicu

Prošlo je samo 15 godina od početka prodaje Toyote Yaris, omiljenog gradskog automobila. Yaris je nastavio kontinuitet do tada poznatog Starleta koji je na putevima od 1973. godine. Umesto da se novi model isto zove, odlučili su se za novi naziv Yaris koji je doneo potpuno novi dizajn u skladu sa potrebama tržišta.   O tome…»


Nove cene Toyota vozila u Srbiji

Toyota Srbija objavljuje nove, snižene cene putničkih Toyota vozila koja su u ponudi na tržištu Srbije.  Nove, snižene cene na snazi su u čitavoj mreži ovlašćenih Toyota partnera od 1. februara. Boban Radoičić, generalni direktor Toyota Srbije, tim povodom rekao je: „U uslovima u kojima poslujemo na našem tržištu zbog krize koja se značajno odrazila…»


Verso 1.6 D-4D, prva Toyota sa BMW-ovim motorom

Dve godine posle potpisivanja ugovora o isporuci dizel motora sa BMW grupacijom, Verso 1,6 D-4D će biti prva Toyota opremljena BMW-ovim motorom.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.