Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

volkswagen

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Porsche SCG – U susret deceniji uspeha

Ove godine, na 4. DDOR BG Car Show, kompanija Porsche SCG – zastupnik brendova Volkswagen, Audi, Seat i Porsche  – predstaviće svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Hali 1 Beogradskog sajma. U ovoj godini Porsche SCG obeležava nekoliko jubileja. Pre svega to je desetogodišnjica osnivanja kompanije Porsche SCG i njenog poslovanja u Srbiji i…»


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Volkswagen Servis Plus: Paketi za vozila starija od 4 godine

Za vozila starija od 4 godine Volkswagen nudi posebne pakete redovnog održavanja. Uz originalne rezervne delove, ulje proverenog kvaliteta i atraktivne cene, vozilo će, po listi koju propisuje proizvođač, pregledati obučeni Volkswagen majstori. U cenu servisa uključen je i dijagnostički pregled. 


Letnje druženje sa Volkswagenom

Volkswagen vas poziva da nam se pridružite ovog leta i testirate neki od vaših omiljenih automobila. U saradnji sa Porsche Mobility smo pripremili  letnju akciju: vaučer za gorivo u iznosu


VW Passat TDI sa rekordnom potrošnjom od 3 litra na 100km

U obaranju Ginisovog svetskog rekorda, Volkswagen Passat TDI je prošao kroz 48 država SAD, sve sem Aljaske i Havaja. Volkswagen Passat TDI 2.0 TDI (103 kW/140 PS), proizveden u pogonu Volkswagen Chattanooga (Tenesi) prešao je rastojanje od 8.122 milja (cca. 13.071 kilometara) sa rekordno niskom potrošnjom goriva u roku od 16 dana. Ovaj rekord je…»


Nemačka kancelarka Merkel i ruski predsednik Putin su posetili Volkswagen na sajmu u Hanoveru

Nemačka kancelarka Angela Merkel i predsednik Rusije Vladimir Putin su se informisali o aktivnostima Volkswagena u Rusiji na sajmu Hannover Messe Industrie 2013. Oni su pažnju usredsredili na stručne obuke, inovativne proizvode proizvedene u Rusiji, kao i na automobil XL1 1l


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Volkswagen Golf 7 GTI – slike sa sajma u Ženevi

Slike novog Golga GTI predstavljenog na sajmu automobila u Ženevi.


Novi Golf 7 je „Automobil Godine 2013“ u Evropi

Novi Golf je “Automobil godine 2013.” u Evropi. Ova renomirana internacionalna nagrada “Automobil godine” se smatra jednim od najvažnijih barometara u automobilskoj industriji. Dobitnici su objavljeni na samom početku sajma automobila u Ženevi. Prof. dr  Martin Winterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG, je izjavio: “Ovo je izvanredan rezultat i mi smo veoma ponosni na njega.…»