Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

passat

VW Passat TDI sa rekordnom potrošnjom od 3 litra na 100km

U obaranju Ginisovog svetskog rekorda, Volkswagen Passat TDI je prošao kroz 48 država SAD, sve sem Aljaske i Havaja. Volkswagen Passat TDI 2.0 TDI (103 kW/140 PS), proizveden u pogonu Volkswagen Chattanooga (Tenesi) prešao je rastojanje od 8.122 milja (cca. 13.071 kilometara) sa rekordno niskom potrošnjom goriva u roku od 16 dana. Ovaj rekord je…»


Novi Passat, model za 2014. godinu

Evo par slika novog VW Passata za 2014. godinu.


Volkswagen Passat Alltrack – nove fotke

Volkswagen je objavio nove fotografije modela Passat Alltrack koji je prvi put prikazan na Tokijskom sajmu automobila prošle godine. Automobil je dostupan za naručivanje u Evropi, a kada će biti dostupan u Srbiji, pisaćemo o tome. Alltrack je baziran na karavanskoj verziji Passat sa dodacima za zaštitu motora i podvozja od neprilika na neuređenom terenu.…»


Volkswagen Passat Alltrack – Luksuz van puta

Volkswagen je objavio prve slike novog modela Passat Alltrack koji će svetsku premijeru imati na Tokijskom sajmu automobila, a prodaja će započeti 2012 godine. Passat Alltrack je baziran na Passat karavanu i imaće 4Motion pogon na četiri točka, povišen klirens za 30mm, dodatnu zaštitu karoserije i podvozja za vožnju po neuređenim putevima. Dužina vozila je…»