Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

golf

Volkswagen Golf 7 GTI – slike sa sajma u Ženevi

Slike novog Golga GTI predstavljenog na sajmu automobila u Ženevi.


Novi Golf 7 je „Automobil Godine 2013“ u Evropi

Novi Golf je “Automobil godine 2013.” u Evropi. Ova renomirana internacionalna nagrada “Automobil godine” se smatra jednim od najvažnijih barometara u automobilskoj industriji. Dobitnici su objavljeni na samom početku sajma automobila u Ženevi. Prof. dr  Martin Winterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG, je izjavio: “Ovo je izvanredan rezultat i mi smo veoma ponosni na njega.…»


Novi Golf GTD slavi svetsku premijeru u Ženevi

Krajnje ekonomičan u pogledu potrošnje goriva, ali i ekstremno sportskih karakteristika – upravo ovi atributi oduševljavaju fanove Golfa GTD u poslednje tri decenije. Na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, Volkswagen će predstaviti najnoviju verziju ovog sportskog modela čiji motor 135 kW / 184 KS TDI već ispunjava standarde emisija EU 6.


Golf Sedmica uz vesele note

U sredu je na Splavu Play u čast nedavnog predstavljanja novog modela naše automobilske zvezde – Volkswagen Golf 7 – organizovana žurka.


EuroNCAP: Volkswagen Golf VII osvojio 5 zvezdica i 4 nagrade

http://www.youtube.com/watch?v=bc5vPX5WhDg]

Novi Golf je dobio pet zvezdica od strane evropske organizacije za zaštitu potrošača Euro NCAP. On je takođe osvojio nagradu za inovacije u oblasti integralne bezbednosti u okviru veoma uvaženih “Euro NCAP Advanced Awards”. Pored  sistema Lane Assist i Front Assist, ključni sistemi


Pariz 2012: Volkswagen Golf 7 GTI koncept [slike]

Na Pariskom sajmu Volkswgen je pored nove Golf “sedmice” predstavio i koncept sportske GTI verzije. Iz VW-a kažu da će nova verzija imati 2.0 litarski turbo benzinac sa 220 KS, za oko 20KS više od aktuelne verzije i da imati manju potrošnju za oko 18% (oko 6 litara na 100km – kad bi ga vozili…»


Novi Golf 7 zvanično [slike i cena]

Novi VW Golf 7 je predstavljen u Berlinu. Nova verzija Golfa je porasla u dimenzijama i bogatija je u opremi koju nudi. Zahvaljujući novoj MQB platformi na kojoj je baziran, novi Golf biće 100kg lakši od prethodne verzije. Dužina je povećana za 56mm, a međuosovinsko rastojanje za 59mm. Koeficijent otpora vazduha je smanjen za 10%.…»