Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Letnje druženje sa Volkswagenom

Volkswagen vas poziva da nam se pridružite ovog leta i testirate neki od vaših omiljenih automobila. U saradnji sa Porsche Mobility smo pripremili  letnju akciju: vaučer za gorivo u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu bilo kog Volkswagen modela.

Očekuju vas specijalni letnji popusti: Polo 1.4 85 KS po ceni od 10.250 eura, i Golf 1.2 TSI  po ceni od 14.800 eura, kao i privredni program vozila po najpovoljnijim cenama do sada.

Informišite se o našem karavanu kod najbližeg dilera.

Novi Sad

Porsche Novi Sad vas poziva da nam se pridružite na Palićkom jezeru 20. jula, i u prelepom ambijentu provozate naše nove modele, a 24. avgusta ćemo izložiti vozila u centru Novog Sada.

Čačak

Lakeauto će  20. jula posetiti Arilje, 26. jula Požegu, 27. jula Ivanjicu. A pre svega navedenog družićemo se na karnevalu u Vrnjačkoj Banji  18. i 19. Jula.

Požarevac

Autocentar NR će predstaviti svoje modele u okviru tradicionalne letnje manifestacije sajam Dunava 27. i  28. jula u Golubcu, kao i u Požarevcu 24. avgusta u okviru ovogodišnje manifestacije Ljubičke konjičke igre. Posetite nas Srebrnom jezeru od 23. do 25. avgusta .

Jagodina

Autokuća Tasić će izložiti svoje modele u Despotovcu 21.07, Svilajncu 26. 07, Jagodini 09.08, Paraćinu 02.08, Zaječaru 07.09.

Šabac

Autocentar Petrović će pružiti priliku svim ljubiteljima oldtajmera da se upoznaju sa novim modelima njihovog ljubimca u okviru ovogodišnje Bubijade od  2. do 4. Avgusta.

Kragujevac

Amarket Auto će izložiti vozila 10. avgusta na platou ispred tržnog centra Plaza.

Posetioci će imati priliku da probude sportski duh, uživaju u komforu i stilizovanoj unutrašnjosti novih modela . Dođite da se družimo! Detaljnije informacije i eventualne promene potražite na www.volkswagen.rs i www.vw-privrednavozila.rs

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: