Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

ford

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [2/4]

Prvi deo slika sa sajma automobila u Beogradu pogledajte ovde. Ovo je drugi deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Redizajnirani Ford Focus

Na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni predstavljen je novi Ford Focus, fejslift verzija ovog popularnog modela iz srednje klase. Sportski karakter Fokusa naglašen je hromiranom horizontalnom rešetkom napred i redizajniranim kokpitom naklonjenim vozaču. Prodaja novog Fokusa kreće u drugoj polovini 2014. godine, a tada će evropskom tržištu biti predstavljena nova verzija SYNC2, Fordovog naprednog…»


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Ford predstavio novi Mustang koji će se prodavati i u Evropi

Ford Motor kompanija danas predstavlja novi Ford Mustang – prvi Mustang koji ikada do sada kreće u prodaju u Evropi u skoro 50 godina proizvodnje.


Ford proizveo 10-milionito vozilo opremljeno glasom aktivirajućim sistemom Ford SYNC

Ford je objavio da je proizveo 10-milionito vozilo opremljeno nagrađivanim sistemom povezivanja u automobilu Ford SYNC. Tehnologija uvedena od strane Forda u Evropi prošle godine sada je dostupna na modelima B-MAX, Fiesta, Focus, C-MAX i Grand C-MAX, Kuga i Transit Custom, a prvi put je lansirana u SAD pre šest godina.


Koncept novog Ford Ka

Na brazilskom blogu pojavile su se slike koncepta nove generacije Forda Ka. Ford je ipak odlučio da ne ukine ovaj model kontroverznog izgleda prve generacije i dosta bledog naslednika druge generacije koji je delio platformu Fiata 500. Nova generacija biće bazirana na Fordovoj maloj platformi i izgleda kao umanjena Fijesta. Pošto su ovo fotografije koncept…»


Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti po specijalnim cenama na sajmu u Novom Sadu

Tradicionalni učesnici novosadske izložbe automobila, Grand M i Grand Motors, od 16. do 20. oktobra na 13. sajmu motornih vozila i opreme, u hali Master novosadskog sajma izlažu eksponate iz programa Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Ford Fiesta proglašena ženskim autom godine u svetu

Nova Ford Fiesta sa 1.0 litarskim EcoBoost motorom je osvojila titulu ženskog automobila godine u svetu za 2013. godinu ispred Range Rovera, Porschea i Audija.