Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

infiniti

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [2/4]

Prvi deo slika sa sajma automobila u Beogradu pogledajte ovde. Ovo je drugi deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti po specijalnim cenama na sajmu u Novom Sadu

Tradicionalni učesnici novosadske izložbe automobila, Grand M i Grand Motors, od 16. do 20. oktobra na 13. sajmu motornih vozila i opreme, u hali Master novosadskog sajma izlažu eksponate iz programa Ford, Volvo, Land Rover i Infiniti.


Land Rover, Infiniti i Volvo – Premijum eksluzive na beogradskom sajmu

Na 51. međunarodnom auto salonu premijere novog Land Roverovog modela Range Rover, Volvoa V40 Cross Country i vozila ograničene serije iz Infiniti familije EX.


Infiniti Q50 debituje na sajmu automobila u Ženevi

Novi Infiniti Q50, sportski sedan, debituje na Salonu automobila u Ženevi 5. marta sa svim preduslovima potrebnim da se izgradi novi, snažan nivo za privlačenje kupaca u premijum klasi širom Evrope.


Dan premijum automobila u Grand Motorsu

Novinari, dosadašnji i budući kupci, zaljubljenici u vozila tri marke i prijatelji kompanije Grand Motors 4. oktobra su imali jedinstvenu priliku da se samo tog dana na jednom mestu, u izložbeno-prodajnom salonu Grand Motorsa na Novom Beogradu, upoznaju sa najatraktivnim modelima tri prestižne marke – Volvo, Land Rover/Range Rover i Infiniti.


Infiniti: Do 1. decembra besplatan pregled, 10% popust na delove i rad

Svim vlasnicima Infiniti automobila u Srbiji, bez obzira na godinu proizvodnje, poreklo i mesto kupovine, ovlašćeni voznik i serviser, Grand Motors, od 1. oktobra do 1. decembra omogućava da u servisu na Novom Beogradu obave besplatnu kompletnu kontrolu vozila, dok za delove koje treba zameniti i rad majstora odobrava 10 odsto popusta.


10 najboljih enterijera za 2012. godinu

Američki auto časopis AutoWorld je napravio listu najboljih enterijera novih automobila za 2012. godinu. Lista sadrži automobile iz različitih kategorija i cenovnih opsega i zbog objektivnosti je poređana po abecednom redosledu:  


Najbrži hibrid na svetu – Porsche Panamera S vs Infiniti M Hybrid

http://www.youtube.com/watch?v=0TDYrTGyRfw]

Borba ubrzanja je održana između dva najsnažnija hibrida: Porsche Panamere S Hybrid (380KS –  333KS benzinski i 47KS električni motor) Infinity M Hybrid (374KS – 306KS benzinski i 68KS električni motor) Sertifikovan od strane Ginisove Knjige Rekorda, najbriži hibrid na svetu je (pogledajte video). [youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=0TDYrTGyRfw]


Prvi Infiniti servis u Srbiji

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik vozila Infiniti – najmlađe marke na našem tržištu, uporedo s početkom rada novog prodajnog salona na Novom Beogradu, ponudio je vlasnicima i sve posleprodajne uluge objedinjene na jednoj adresi – u okviru poslovnog centra u ulici Milutina Milankovića 21, takođe na Novom Beogradu. Njima su od sredine septembra dostupne sve servisne…»


Infiniti FX Sebastian Vettel ide u proizvodnju

Koncept Infiniti FX, oblikovan za dvostrukog svetskog prvaka Formule 1, Sebastiana Vettela, ulazi u proizvodnju, potvrdio je Infiniti. Zvezda Infinitijevog štanda na Salona automobila u Frankfurtu 2011, verzija FX Sebastian Vettel, otelovljuje dizajn, izradu i aerodinamiku inspirisanu prvakom Red Bull Racinga i globalnim ambasadorom marke Infiniti.