Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

porsche

Porsche Macan uhvaćen prilikom testiranja bez kamuflaže

Novi krosover Poršeov Macan uhvaćen je prilikom testiranja skoro bez kamuflaže. Ovaj krosover je baziran na istoj platformi kao i Audi Q5, ali sa dovoljno izmena na ogibljenju i motorima koji će ga približiti reputaciji koja se očekuje od Poršeovih sportskih automobila. Očekuje se i hibridna verzija sa 2.0 litarskim turbo benzincem i električnim motorom od…»


Porsche je proslavio 100.000-ti primerak druge generacije Cayenne-a

Najsportskiji SUV na tržištu, Porsche Cayene je postigao novi jubilej, 100.000 proizvedenih modela druge generacije. Time je pokazao odličan uspeh i potvrdio uspešnost ove nemačke fabrike. Ovaj primerak biće isporučen kupcu u Brazilu. Cayenne se trenutno prodaje u pet verzija, a ovaj jubilej stiže tačno 10 godina od početka prodaje u Lajpcigu gde se Cayenne…»


Najbrži hibrid na svetu – Porsche Panamera S vs Infiniti M Hybrid

http://www.youtube.com/watch?v=0TDYrTGyRfw]

Borba ubrzanja je održana između dva najsnažnija hibrida: Porsche Panamere S Hybrid (380KS –  333KS benzinski i 47KS električni motor) Infinity M Hybrid (374KS – 306KS benzinski i 68KS električni motor) Sertifikovan od strane Ginisove Knjige Rekorda, najbriži hibrid na svetu je (pogledajte video). [youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=0TDYrTGyRfw]


Više od 100 modela za 2012. godinu 6 od 8

Nastavak prethodnog članka. Opel Ampera Početak prodaje: April Cena: oko 29.000 funti „Blizanac“ Chevrolet Voltu, Ampera ima ukupnu autonomiju od 480km i potrošnju oko 1.6 litra na 100km. U isto vreme je fleksibilnija nego li automobili sa samo električnim pogonom jer poseduje i benzinski motor koji služi kao generator. Opel radi i na manjem modelu…»