Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

chevrolet

Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Najava Chevrolet noviteta za predstojeći sajam u Frankfurtu

Chevrolet će prikazati mnoštvo novih pogodnosti i unapređenja sistema bezbednosti u okviru svoje ponude vozila na Sajmu automobila u Frankfurtu 2013. godine. Među najvažnijim dizajnerskim rešenjima je nova Spark Bubble verzija, koja će još veći broj kupaca učiniti ljubiteljima Chevrolet-ovog najpopularnijeg modela u Evropi.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Redizajnirana Chevrolet Captiva SUV debituje u Ženevi

Široko priznat kao kreator čitavog SUV segmenta sa modelom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima preko 75 godina iskustva u dizajniranju sjajnih sportsko-terenskih vozila. Na Sajmu automobila u Ženevi u 2013. godini, ovaj brend će po prvi put predstaviti restilizovano izdanje svog kompaktnog Captiva SUV-a u Evropi.


Chevrolet Spark EV: električna zvezda na Sajmu automobila u Ženevi

Električni blizanac Sparka je taj koji je poznat kao jedan od najprodavanijih Chevrolet modela u Evropi. Nakon svetske premijere Spark električnog vozila u Los Anđelesu prošle godine, Chevrolet-ov novi mini automobil na baterije će po prvi put biti predstavljen evropskoj publici na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi. Ovaj model će od 2014. godine biti u…»


Povratak Stingray-a: Chevrolet Corvette za 2014.

Stingray 2014. najsnažniji je standardni model Corvette svih vremena i nudi oko 450 KS (335 kW) i 610 Nm obrtnog momenta. Ubrzava od 0 do 100 km/h za manje od četiri sekunde i postiže više od 1 G tokom vožnje u krivinama.


Chevrolet donosi varnicu (Spark) u segment gradskih automobila

Varnica života, varnica intuicije… sve počinje sa varnicom. Duge, mračne zimske noći možda neke ljude ispune strahom, ali za Nika Vilijemsa (Nick Williams), to je prilika da dovede raznobojne Spark modele u gradove širom Evrope. Vodeći svetski urbani umetnik u crtanju svetlosnih grafita stvara izražajna umetnička dela koristeći svetlo i dim, izazivajući čula građana i…»


Božić je poranio za Sir Alexa Fergusona

Dok je Sir Alex Ferguson glasan na medijskim konferencijama, na terenu i u svlačionici, ovog Božića bi mogao da se provoza pored vas, a da ga uopšte ni ne primetite. Naime, Sir Alex je u sklopu ugovora o partnerstvu svog kluba sa svetskim proizvođačem automobila dobio električno vozilo sa produženim dometom – Chevrolet Volt.


Chevrolet sa pravim partnerom u Novom Sadu i Vojvodini

Kompanija GO.TA. AUTO iz Novog Sada i kompanija Chevrolet, sklopili su u oktobru 2012. godine Ugovor o prodaji vozila, rezervnih delova, dodatne opreme kao i servisiranju vozila Chevrolet za tržište Srbije.


Chevrolet Corvette: 60 godina čuvenog dizajna

Poznata po svom zavidno privlačnom izgledu i moćnim performansama, Chevrolet-ova legendarna Corvette sledeće godine slavi jedinstven događaj – svoju 60-godišnjicu. Corvette je primer pravog sportskog automobila – jednostavno opušten i uzbudljiv, a imidž ovog modela naglašava ove njegove osobine u popularnoj kulturi. Međutim, neosporan stil nije sve što Corvette ima – ona je bezbedna i…»