Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

trax

Najava Chevrolet noviteta za predstojeći sajam u Frankfurtu

Chevrolet će prikazati mnoštvo novih pogodnosti i unapređenja sistema bezbednosti u okviru svoje ponude vozila na Sajmu automobila u Frankfurtu 2013. godine. Među najvažnijim dizajnerskim rešenjima je nova Spark Bubble verzija, koja će još veći broj kupaca učiniti ljubiteljima Chevrolet-ovog najpopularnijeg modela u Evropi.


Redizajnirana Chevrolet Captiva SUV debituje u Ženevi

Široko priznat kao kreator čitavog SUV segmenta sa modelom Suburban iz 1935. godine, Chevrolet ima preko 75 godina iskustva u dizajniranju sjajnih sportsko-terenskih vozila. Na Sajmu automobila u Ženevi u 2013. godini, ovaj brend će po prvi put predstaviti restilizovano izdanje svog kompaktnog Captiva SUV-a u Evropi.


Chevrolet Trax konfigurator

Chevrolet je objavio na svom zvaničnom sajtu za Srbiju delimični konfigurator putem koga se možete upoznati sa novim Trax-om.


Chevorlet Trax, svetska premijera na salonu automobila u Parizu

Pre nešto više od 75 godina, predstavljen je prvi SUV – Chevrolet Suburban Carryall, 1935. godine. Na Pariskom sajmu automobila, 27. septembra, svetsku premijeru imaće Trax – prvi Chevrolet-ov model u rastućem segmentu malih SUV-ova. Trax će zaokružiti Chevrolet-ovu ponudu modernih SUV-ova zajedno sa Captivom. „Mnogo je decenija Chevrolet bio poznat po svojim pouzdanim i…»


Chevrolet Trax – novi mali SUV u ponudi

Trax, novi mali SUV iz Chevrolet-a, biće predstavljen na Pariskom sajmu automobila u septembru 2012 godine. „Trax za Chevrolet predstavlja ulaznicu u rastući segment malih SUV-ova i donosi fleksibilnost, ekonomičnost potrošnje goriva i upravljačke karakteristike koje očekuju gradski avanturisti“, rekla je Susan Docherty, predsednica i izvršna direktorka Chevrolet Europe. Sa dovoljnim prostorom za pet putnika…»