Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

spark

Najava Chevrolet noviteta za predstojeći sajam u Frankfurtu

Chevrolet će prikazati mnoštvo novih pogodnosti i unapređenja sistema bezbednosti u okviru svoje ponude vozila na Sajmu automobila u Frankfurtu 2013. godine. Među najvažnijim dizajnerskim rešenjima je nova Spark Bubble verzija, koja će još veći broj kupaca učiniti ljubiteljima Chevrolet-ovog najpopularnijeg modela u Evropi.


Chevrolet Spark EV: električna zvezda na Sajmu automobila u Ženevi

Električni blizanac Sparka je taj koji je poznat kao jedan od najprodavanijih Chevrolet modela u Evropi. Nakon svetske premijere Spark električnog vozila u Los Anđelesu prošle godine, Chevrolet-ov novi mini automobil na baterije će po prvi put biti predstavljen evropskoj publici na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi. Ovaj model će od 2014. godine biti u…»


Chevrolet donosi varnicu (Spark) u segment gradskih automobila

Varnica života, varnica intuicije… sve počinje sa varnicom. Duge, mračne zimske noći možda neke ljude ispune strahom, ali za Nika Vilijemsa (Nick Williams), to je prilika da dovede raznobojne Spark modele u gradove širom Evrope. Vodeći svetski urbani umetnik u crtanju svetlosnih grafita stvara izražajna umetnička dela koristeći svetlo i dim, izazivajući čula građana i…»


Novi Chevrolet Spark – Sajam automobila u Parizu 2012 [slike]

Chevrolet je na sajmu u Parizu predstavio svoj redizajnirani mali gradski auto, model Spark za 2013. godinu.