Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

dacia

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [1/4]

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila BG Car Show 2014. Alfa Romeo AMSS štand Audi Audi S6 S-Line Audi TTS Audi A8 BMW Dacia


Hit Auto: Priprema za hladne dane već za 3960 dinara

Ulje i filter za ulje proverenog kvaliteta, zamena i provera nivoa antifriza po izuzetno povoljnoj ceni. Do 29. novembra, tokom specijalne zimske kampanje, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih benzinskih i…»


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Renault, Dacia, Nissan: Mali servis već za 3.960din

U specijalnoj promotivnoj akciji, do 4.oktobra, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih motora omogućava da redovan, takozvani „mali“ servis obave po izuzetno povoljnim cenama. Recimo, za benzinske motore od 1,2, 1,4…»


Osvežena Dacia Duster za 2014 godinu [SLIKE]

Dacia Duster je zvanično predstavljena pre početka ovonedeljnog sajma automobila u Frakfurtu ove nedelje. Najbitnija promena je uvođenje 1.2 Tce benzinskog motora sa 125KS


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Renault Symbol (Logan)

Na sajmu automobila u Istambulu, Renault je predstavio svoj novi model Symbol, od ranije u Evropi poznat pod nazivom Dacia Logan. Na nekim tržištima zvaće se i Renault Logan.


Dacia: Servis do najsitnijeg detalja

Kompanija „Renault Nissan Srbija“ pripremila je za vlasnike Dacia vozila odličnu ponudu servisnih paketa.


Počinje prodaja Dačije Lodgy

Kao što je i najavljeno, polovinom septembra u Srbiju će pristići prve količine Dacia Lodgy-ja. Zvaničan početak prodaje Lodgy očekuje u oktobru, ali su cene i oprema već poznati.