Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

nissan

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Hit Auto: Priprema za hladne dane već za 3960 dinara

Ulje i filter za ulje proverenog kvaliteta, zamena i provera nivoa antifriza po izuzetno povoljnoj ceni. Do 29. novembra, tokom specijalne zimske kampanje, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih benzinskih i…»


Predstavljen novi Nissan Qashqai [SLIKE]

Nissan je jedan od najuspešnijih proizvođača terenaca i apsolutni lider u raznovrsnosti ove ponude. Pre predstavljanja prve generacije uprava firme je ukapirala da postoji mesto na tržištu koje je upražnjeno i tako se rodio kralj gradske džungle, model Qashqai.


Renault, Dacia, Nissan: Mali servis već za 3.960din

U specijalnoj promotivnoj akciji, do 4.oktobra, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu – na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 – vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih motora omogućava da redovan, takozvani „mali“ servis obave po izuzetno povoljnim cenama. Recimo, za benzinske motore od 1,2, 1,4…»


Auto Vasić, Nissan – Priprema za leto za samo 3.000 dinara

Tokom jula detaljna provera ispravnosti u čak 90 „tačaka“, servisiranje klime i još neke servisne intervencije po izuzetno povoljnoj ceni. Auto Vasić iz Barajeva, servis već dvadesetdve godine poznat pre svega vozačima Nissanovih vozila, tokom jula omogućava vlasnicima automobila da po izuzetno popularnoj ceni pripreme svoja „četiri točka“ za često naporan letnji režim korišćenja.


Nissani na mini sajmu ispred tržnog centra „Ušće“

Sa željom da potencijalnim kupcima, ali i svim zaljubljenicima u automobile još više približi poznati brend, ovlašćeni diler Nissana – LF auto centar, u subotu i nedelju, 1. i 2. juna, ispred tržnog centra „Ušće“ organizuje mini sajam nekoliko modela ovog japanskog proizvođača. Posetioci će moći da pogledaju Note, Juke, Qashqai, X-trail i sportski 370Z,…»


Delovi za „japance” i „korejce“ tri puta jeftiniji od originala

U kvalitetu s kojim se ne gubi garancija, delovi za japanska i južnokorejska vozila po izuzetno popularnim cenama, uz olakšan izbor putem Interneta.


Velika letnja akcija u AK Kompresor

Dočekajte spremni letnje temperature AK Kompresor, auto kuća sa višedecenijskim iskustvom servisera i prodavca putničkih i teretnih vozila, od 2006. godine deo je dilerske mreže Renault Nissan Srbija, gde je jedan od najuspešnijih dilera marki Renault, Dacia i Nissan. Da bi vlasnici automobila ovih marki mogli da uživaju na godišnjim odmorima i da u svakom…»


Auto Vasić: Priprema za leto za samo 3.000 dinara

Od 1. juna do 1. jula za sve marke automobila detaljna provera ispravnosti vozila, servisiranje klime i još neke servisne intervencije po izuzetno povoljnoj ceni. Auto Vasić iz Barajeva, servis već dvadeset godina poznat pre svega vozačima Nissanovih vozila, tokom juna omogućava vlasnicima svih marki automobila da po izuzetno popularanoj ceni pripreme svoja „četiri točka“…»


Nissanovo pink iznenađenje

„Otkrivanje Nisana“ je počelo. Iz LF Auto centra u čijem salonu se događa ovaj svojevrsni trodnevni mini-sajam, pozivaju ne samo na upoznavanje sa gamom vozila ovog proizvođača, već i na otkrivanje „pink“ iznenađenja. O kom je modelu reč, saznaće svi koji se do nedelje, 22. aprila pojave u beogradskom LF Auto centru na Novosadskom putu…»