Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Auto Vasić: Priprema za leto za samo 3.000 dinara

Od 1. juna do 1. jula za sve marke automobila detaljna provera ispravnosti vozila, servisiranje klime i još neke servisne intervencije po izuzetno povoljnoj ceni.

Auto Vasić iz Barajeva, servis već dvadeset godina poznat pre svega vozačima Nissanovih vozila, tokom juna omogućava vlasnicima svih marki automobila da po izuzetno popularanoj ceni pripreme svoja „četiri točka“ za često naporan letnji režim korišćenja.

Za samo 3.000 dinara, u odlično opremljenom servisu u Barajevu, biće obavljeno nekoliko usluga. Prvo, kompletan pregled vozila: vlasniku će stručno lice uručiti „semafor“ o tehničkoj „kondiciji“, od njega će čuti u kakvom je stanju automobil, koje su posledice ukoliko ne reši problem, ali i predlog za najurgentnije intervencije. Zatim, u ovu cenu su uračunati još i vrlo koristan servis klima uređaja (punjenje, dezinfekcija, provera sistema), pranje automobila, poliranje spoljne površine prednjih farova (po potrebi – ako je „matirana“, što se obično događa posle nekoliko godina eksploatacije) i zamena pneumatika (uz nalog vlasnika oni mogu biti primljeni na čuvanje).

„Očekujemo veliki interes vlasnika automobila svih marki i godišta, jer je vrednost ovog paketa usluga veća od 10 000 dinara, što praktično znači da naši klijenti dobijaju 70% popusta tokom trajanja akcije. Zainteresovani zbog toga obavezno moraju da najave dolazak – zakažu termin“, kaže Vladimir Vasić, nastavljač porodičnog posla u kojem je pokretač, Dušan Vasić, stekao veliki ugled u celoj Srbiji, ali i u širem okruženju.

Za bliže informacije, molimo kontaktirajte:
Auto Vasić d.o.o.

Svetosavska 111
11460 Barajevo, Beograd
[email protected]
060/03 25 989
011/83 03 999

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: