Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mercedes-benz

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Nastup Emil Frey / Mercedes-Benz na sajmu u Beogradu

Kompanija Emil Frey Auto Centar d.o.o.  na ovogodišnjem BG Car Show sajmu automobila izložiće ponudu svojih automobila u Hali 1 Beogradskog sajma. Zvezde „srebrne zvezde“ ovog sajma biće dva nova modela:


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Emil Frey Grupa je novi Generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji i Crnoj Gori

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o., zvanični predstavnik Daimler AG kompanije, prenela je svoje poslovne aktivnosti u Srbiji i Crnoj Gori od 01. februara 2014. godine na nove kompanije –  Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o., koje posluju u okviru jedne od najvažnijih poslovnih grupacija u automobilskoj industriji u Evropi, Emil Frey…»


Predstavljen novi Mercedes-Benz C Klase (W205)

C-Klasa je najprodavaniji serijski model Mercedes-Benz-a. Prethodni model, lansiran 2007. godine je prodat u 2.4 miliona primeraka. Pošto C klasa više nije osnovni model u Mercedesovoj ponudi limuzina (to mesto je prepušteno modelu CLA), dimenzije ovog modela u odnosu na prethodni povećane su za 95mm u dužinu (4686mm)  i 40mm u širinu (1810mm). Dodatna dužina je…»


Emil Frey Grupa postaje generalni zastupnik kompanije Daimler AG za Srbiju i Crnu Goru

Daimler AG i Emil Frey Grupa, jedna od vodećih grupacija na tržištu automobila u Evropi, danas su potpisali ugovore o generalnom zastupništvu za Srbiju i Crnu Goru.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Mercedes-Benz Actros ponovo osvojio međunarodnu nagradu za dizajn

iF oznaka, širom sveta prepoznata kao zaštitini znak izvrsnog dizajna –  sada je žig koji nosi novi Mercedes-Benz Actros. Ove godine, 49 stručnjaka iz oblsati dizajna, industrije i obrazovanja izabrali su svoje favorite među više od 3.000 kandidata.


„Proven Exclusivity“ – Mercedes-Benz korišćeni automobili sa garancijom kvaliteta

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora započinje program Proven Exclusivity koji svim potencijalnim kupcima nudi pogodan način za kupovinu celokupne game vozila u besprekornom stanju sa garancijom kvaliteta. Program podrazumeva da sva Mercedes-Benz vozila moraju da ispune striktne kriterijume da bi zaslužili Proven Exclusivity znak. Sva moraju da budu ispod 6 godina starosti, uz manje od…»


Rolf-Juergen Seyerle, novi CEO Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora

Rolf-Juergen Seyerle je postavljen na mesto generalnog direktora Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora. Ovu funkciju je preuzeo od Andreasa Bindera, koji je nakon četri godine uspešnog rada na ovoj poziciji napustio tržište Srbije i Crne Gore i preuzeo rukovođenje Mercedes-Benz Hong Kong & Macau.