Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

kia

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


KIA te vodi u Australiju

Kao deo globalne kampanje, kompanija „KIA AUTO“ Beograd je za sve interesente i potencijalne kupce pripremila i malu igru iznenađenja ali sa vrednom nagradom. Nagradno takmičenje se odvija na teritoriji cele Srbije u svim ovlašćenim KIA salonima.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Delovi za „japance” i „korejce“ tri puta jeftiniji od originala

U kvalitetu s kojim se ne gubi garancija, delovi za japanska i južnokorejska vozila po izuzetno popularnim cenama, uz olakšan izbor putem Interneta.


Novi KIA cee’d: Otmen, snažan, ekonomičan, siguran i stvoren za uživanje

Na tržište je stigao model sjajnog dizajna i odličnih performansi –  cee’d druge generacije! Najnoviji automobil C-segmenta, naslednik modela koji je od 2007. godine pa sve do danas osvojio više od 633.000 kupaca, projektovan je u Kijinom razvojnom centru u Rüsselsheimu (Nemačka) i oblikovan u Kijinom dizajnerskom centru u Frankfurtu. Novi cee’d, koji se proizvodi…»


Subvencije od 100.000 dinara za kupovinu određenih KIA modela

Kompanija KIA MOTORS jedan je od lidera na polju razvoja i primene savremenih ekoloških rešenja u svojim automobila. Pored hibridnih i električnih vozila, KIA je lider u pogledu niske potrošnje i niskih emisija izduvnih gasovima u svojim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. S tim u vezi, KIA AUTO Beograd, kao ovlašćeni zastupnik KIA MOTORS-a za područje…»


Nova Kia Cee’d i Kia Cee’d karavan

Druga generacija najprodavanijeg automobila marke KIA, modela Cee’d predstavljena je na salonu u Ženevi. Izloženi su hečbek model sa petoro vrata i karavanska verzija. Na novom Cee’d-u dominira nova maska hladnjaka sa prepoznatljivim „potpisom“ koju imaju svi novi modeli ovog proizvođača i veliki farovi koji se protežu unazad preko polovine haube. Točkovi od 18 cola…»