Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

KIA te vodi u Australiju

Kao deo globalne kampanje, kompanija „KIA AUTO“ Beograd je za sve interesente i potencijalne kupce pripremila i malu igru iznenađenja ali sa vrednom nagradom. Nagradno takmičenje se odvija na teritoriji cele Srbije u svim ovlašćenim KIA salonima.

KIA Motors Corporation će po u januaru sledeće godine po 13-ti put biti generalni sponzor prvog Grand Slam turnira u sezoni – Australian Open. Korporacija KIA Motors svake godine obezbedi po 100 novih KIA vozila koje stavlja na raspolaganje organizatoru i učesnicima turnira, medijima i VIP gostima.

Svi punoletni rezidenti Republike Srbije koji se u periodu od 19.novembra do 13.decembra 2013. godine prijave preko sajta www.kia.rs ili direktno u bilo kom KIA salonu u Srbiji i obave besplatnu test vožnju, putem elektronske pošte će dobiti anketu o zadovoljstvu korisnika i link za učestvovanje u takmičenju na oficijelnom sajtu. Glavna nagrada za najbržeg i najspretnijeg takmičara je putovanje u Melburn (Australija) za dve osobe, sa plaćenim avionskim kartama, hotelskim smeštajem, ulaznicama za mečeve muškog i ženskog polufinala, VIP tretman specijalnog KIA gosta i obilazak Melburna.

Detaljnije informacije i pravila nagradnog takmičenja nalaze se na linku http://www.kia.rs/australija/, a test vožnje se mogu zakazati i on-line preko sajta http://www.kia.rs/test_drive/.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: