Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mazda

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [3]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo. Ovo je treći deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte … KIA Kia pro_cee’d GT Lancia Land Rover / Range Rover Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot


Nova Mazda2 – koncept Mazda Hazumi

Mazda je objavila skice koncepta Hazumi koji će prerasti u novi model Mazda 2. Iz fotografija se nazire isti dizajnerski jezik Kodo već viđen kod modela Mazda 3, Mazda 6 i Mazda CX-5. Očekujemo uskoro prve zvanične fotografije ovog koncepta.        


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Nova Mazda3 osvojila 5* na EuroNCAP testu sigurnosti

Još jedno vozilo koje izaziva konvencije i još jedan vrhunski rezultat –  potpuno nova Mazda3 osvojila je maksimalne ocene za sigurnost i svih pet zvezdica na Euro NCAP testu. Mazdin najnoviji model tako je i službeno postao najsigurniji kompaktni automobil dostupan u Evropi, od svih koji su do sada prošli Euro NCAP testiranje u 2013.…»


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Mazda: Grand M – vrhunska usluga uz ljubazno osoblje

Pozivamo vlasnike Mazda automobile sa teritorije Beograda i Srbije da servisiranje svojih automobila obavljaju u ovlašćenom Mazda servisu Grand M u Novom Sadu.


Delovi za „japance” i „korejce“ tri puta jeftiniji od originala

U kvalitetu s kojim se ne gubi garancija, delovi za japanska i južnokorejska vozila po izuzetno popularnim cenama, uz olakšan izbor putem Interneta.


Mazda servisna akcija – Fiks&Fer Servis

Niko ne poznaje Vašu Mazdu tako dobro kao stručnjaci kod Vašeg Mazda prodavca. Mi se brinemo da vaša Mazda ostane trajno u formi i zadrži svoju vrednost. Mazda Fiks&Fer Servis nudi Vam atraktivne ponude servisa i održavanja uz kvalitet originalnih delova i usluge ovlašćenog Mazda servisa po atraktivnim cenama. U ponudi je niz od profesionalne…»