Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mazda3

Nova Mazda3 osvojila 5* na EuroNCAP testu sigurnosti

Još jedno vozilo koje izaziva konvencije i još jedan vrhunski rezultat –  potpuno nova Mazda3 osvojila je maksimalne ocene za sigurnost i svih pet zvezdica na Euro NCAP testu. Mazdin najnoviji model tako je i službeno postao najsigurniji kompaktni automobil dostupan u Evropi, od svih koji su do sada prošli Euro NCAP testiranje u 2013.…»


Nova Mazda 3, slike prototipa

Britanski magazin Autoexpress je objavio fotografije modela koji bi mogao biti sledeća Mazda3. Slike su stigle na adresu magazina, a predstavništvo Mazde iz Velike Britanije je za njih rekla da se radi o digitalnim renderima koji predstavljaju novu „Kodo“ dizajn filozofiju primenjenu na model Mazda3. Na slikama se nalazi rani prototip i sigurno će se…»


Mazda CX-5 premijerno u Novom Sadu, niže cene za nekoliko modela

Na dvanaestoj manifestaciji Auto show Novi Sad, koja se od 10. do 14. oktobra održava na Novosadskom sajmu, među tradicionalnim učesnicima je i Mazda, koja na ovoj izložbi predstavlja šest automobila, među kojima je premijerno, prvi put u Srbiji i na ovom mestu, prodajni hit u celom svetu – potpuno novi crossover CX-5.