Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Mazda CX-5 premijerno u Novom Sadu, niže cene za nekoliko modela

Na dvanaestoj manifestaciji Auto show Novi Sad, koja se od 10. do 14. oktobra održava na Novosadskom sajmu, među tradicionalnim učesnicima je i Mazda, koja na ovoj izložbi predstavlja šest automobila, među kojima je premijerno, prvi put u Srbiji i na ovom mestu, prodajni hit u celom svetu – potpuno novi crossover CX-5

Osim debitanta, koji se u verziji sa dvolitarskim benzinskim motorom od 165 KS, ručnim šestostepenim menjačem i paketom opreme Emotion u Srbiji prodaje za početnih 21.790 evra, na štandu ovlašćenog prodavca i servisera, novosadske kompanije Grand M, predstavljeno je još nekoliko vrlo atraktivnih modela. Među njima je, recimo, Mazda3 u specijalnoj, veoma bogato opremljenoj verziji Takumi za 15.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), što je 2.640 evra niže od redovne cene.

Još atraktivniji je popust na nekoliko preostalih automobila Mazda6 u verziji GTA sa benzinskim i dizel motorima, koji iznosi čak 4.500 evra. Tako se „šestica“ u varijanti 2.0i GTA, u brilliant crnoj boji, sa benzinskim motorom od 155 KS i natprosečnom opremljenošću može kupiti i odmah voziti za 21.350 evra. Dva automobila CD180 GTA sa dizelašem od 2.184 „kubika“ i 129 KS, u bronzanoj, odnosno crnoj metalik boji nude se za 24.350 i 24.850 evra.

Mazda6 GTA

Sva tri automobila su opremljena brojnim bezbednosnim sistemima (ABS-om, elektronskom distribucijom kočione sile, kontrolom proklizavanja i prianjanja, elektronskom kontrolom stabilnosti, osam vazdušnih jastuka), sistemom za pomoć pri kretanju uzbrdo, elektro asistencijom u upravljačkom mehanizmu, putnim računarom sa alarmom za brzinu, kožom su obloženi kolo upravljača i ručica menjača, na upravljaču ugrađene komande audio sistema, putnog računara, telefona (Bluetooth) i tempomata…

Na spisku opreme su još i audio sistem Bose koji uključuje 6xCD charger, sedam zvučnika i Richbass woofer, AudioPilot tehnologija za kompenzaciju buke, elektropodizači prozora napred i pozadi, sedišta u kombinaciji koža/štof, sportski oblikovana i grejana prednja sedišta, dvozonski automatski klima uređaj, automatsko zatamnjivanje unutrašnjeg ogledala, elektro preklopivi i grejani spoljni retrovizori, Bi-Xenon prednja svetla sa automatskom regulacijom snopa i osetljavanjem puta pri skretanju, pranje farova, senzori za kišu i svetlo, senzori za parkiranje napred i nazad, alarm sa ultarzvučnim senzorom, aluminijumski naplaci od 18 inča , senzor pritiska u pneumaticima….

Uz „šesticu“ sa akcijskom cenom, kao i uz sva vozila Mazda, kupac dobija 24-časovnu besplatnu pomoć na putu, 365 dana u godini, u celoj Evropi, uključujući i Srbiju.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: