Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Delovi za „japance” i „korejce“ tri puta jeftiniji od originala

U kvalitetu s kojim se ne gubi garancija, delovi za japanska i južnokorejska vozila po izuzetno popularnim cenama, uz olakšan izbor putem Interneta.

Na prezentaciji održanoj 8. novembra u novobeogradskom Holiday Inn hotelu, preduzeće Bimida iz Beograda je predstavilo novi online katalog svog dugogodišnjeg dobavljača, kompanije Nipparts iz Holandije, kao i BER sertifikat za delove, koji se, kao zakonska obaveza, već duže vreme primenjuje u državama Evropske unije, a vlasnicima osetno pojeftinjuje i olakšava održavanje automobila u garantnom roku, nudeći im izbor između skupljih, originalnih i zamenskih delova. Naime, delovi sa BER sertifikatom su i po nekoliko puta jeftiniji, a po kvalitetu, kako je zakon definisao, “odgovaraju originalu“.

Prezentacija Nipparts delova u organizaciji firme Bimida iz Beograda

Nipparts, vodeći evropski distributer delova za vozila japanske i južnokorejske proizvodnje, prisutan je u Srbiji 17 godina i za to vreme dokazao da su delovi koje nudi visokog kvaliteta, uz izuzetan odnos kvalitet-cena. U asortimanu Nippartasa su isključivo delovi sa BER sertifikatom, što znači da ih u državama Evropske unije mogu koristiti i ovlašćeni dileri, kao i nezavisni servisi za održavanje i popravke automobila i u garantnom roku, bez uticaja na garanciju, to jest bez njenog gubljenja ako se vlasnik odluči da se u vozilo ne ugrađuju originalni, već delovi sa BER sertifikatom.

„Osim nespornog kvaliteta, za kupce koji se opredele za Nippartsovu ponudu veoma je važna i cena: za deo koji po kvalitetu odgovara originalnom treba platiti nekoliko puta manje nego za uporedivi original”, kaže direktor kompanije Bimida, Vojislav Vojinović. „Na primer, prečistač („filter”) ulja za Mazdu6 je s cenom od 550 dinara (sa PDV-om) bezmalo tri puta jeftiniji od odgovarajućeg originalnog; prednji amortizer za Toyoty Yaris u Nipparts varijanti košta oko 6.500, dok je original oko 19.500 dinara; disk pločice za Nissan Micru K12 u originalu koštaju oko 5.500, a u Nippartsu oko 2.500 dinara.“

Nipparts fileri za ulje i vazduh

Važna novost za sve vlasnike japanskih i južnokorejskih vozila koji se koriste Internetom jeste da više neće morati da se muče tražeći od prodavaca kataloški broj dela koji im je potreban – sada ga mogu sami pronaći klikom na www.nipparts.com uz ukucavanje broja šasije svog automobila u katalog na sajtu. Program će „izbaciti“ model automobila i sve Nipparts kataloške brojeve onih delova koje Nipparts za taj model ima u ponudi. Vlasniku preostaje samo da zapiše kataloški broj i potraži deo u najbližoj prodavnici, a takvih je više desetina širom Srbije.

Korisne informacije:

BIMIDA d.o.o.
E mail: [email protected]
tel. 011/334 86 65, 011/339 10 24

 

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: